עוגת הבורבון הגדולה של ברטה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת הבורבון הגדולה של ברטה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת בונדט לימון , עוגת בונדט שוקולד מריר-אגוז , ועוגת בונדט שוקולד אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בונדט או צינור בגודל 10 אינץ'.
מקציפים 1 כוס חמאה, גבינת שמנת, 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס סוכר חום כהה עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. התערובת צריכה להיות בהירה באופן ניכר.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחת בכל פעם, מניחים לכל ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת השנייה.
מערבבים פנימה 1 כפית וניל ו-1/4 כוס בורבון.
מנפים יחד קמח, 6 כפות אבקת קקאו, אבקת אפייה ומלח ומניחים בצד.
מכינים את המילוי: מערבבים 1/4 כוס חמאה, 1/4 כוס אבקת קקאו, 3/4 כוס סוכר חום במעבד מזון ומקציפים לאיחוד.
מעבירים לקערה ומערבבים פנימה חתיכות פקאן ו-1 כף בורבון; לְהַפְרִישׁ.
מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לבלילת העוגה; להקציף במהירות בינונית כ-3 דקות.
מורחים מחצית מהבלילה בתחתית התבנית המוכנה ומניחים כפיות של מלית פקאן סביב מרכז הבלילה. מכסים בבלילה שנותרה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי, 55 עד 70 דקות.
מניחים להתקרר על רשת כ-20 דקות.
הופכים את העוגה על צלחת הגשה ומניחים לה להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
לזיגוג: מנפים 1/4 כוס אבקת קקאו עם 1 כוס סוכר קונדיטורים.
מערבבים פנימה כפית וניל, כף חמאה ו-4 כפות מים חמים; מוסיפים עוד 1 עד 2 כפות מים עד שמגיעים לסמיכות הרצויה. כף זיגוג מעל העוגה שהתקררה.