אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגת הבורבון הגדולה של ברטה עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-10 ומחירו 96 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 563 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -19 גרם שומן . רק כמה אנשים אהבו מאוד את הקינוח הזה. למתכון הזה של Allrecipes יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-40 דקות . אם יש לכם סוכר, גבינת שמנת, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 34% , וזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת בונדט לימון , עוגת בונדט שוקולד מריר-אגוז , ועוגת בונדט שוקולד אספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית בונדט או צינור בגודל 10 אינץ'.
מקציפים 1 כוס חמאה, גבינת שמנת, 1 כוס סוכר ו-1/2 כוס סוכר חום כהה עם מערבל חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. התערובת צריכה להיות בהירה באופן ניכר.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
רוזמרין טרי וטימין טרי
1/4 כוס פלוס 1 כף חמאה ללא מלח, מחולקת
קטעי תפוז מנדרינה עם סירופ
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 כפיות תיבול בשר
3
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחת בכל פעם, מניחים לכל ביצה להתמזג בתערובת החמאה לפני הוספת השנייה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלוס 1 כף חמאה ללא מלח, מחולקת
שמן לטיגון, רצוי קנולה
4
מערבבים פנימה 1 כפית וניל ו-1/4 כוס בורבון.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות