קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי

עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי
עוגת הבלקברי של מרילין בטאלי היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לכם סוכר, קמח, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת אוכמניות טריה, קל של מרילין גרינברג "Unstuffed" כרוב, ו חברה של קרול, מרילין, היא תרנגולת ארטישוק. (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לטאטא את הקמח, סוכר ומלח.
מרכיבים שתצטרך
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מוסיפים את הקיצור, באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים, לחתוך אותו לתוך הקמח עד התערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקיםכוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את מי הקרח ומערבבים במזלג עד שהבצק נרטב. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה מקורנת קלות ולאסוף אותו לכדור. ללוש את הבצק 2 או 3 פעמים, רק עד שהוא מגיע יחד. לחלק לשניים; לשטח כל חתיכה לתוך דיסק. לעטוף כל דיסק פלסטיק להכניס למקרר עד צונן, לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
5
תנו לבצק לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 10 דקות. עבודה על משטח מקומח קל, לגלגל דיסק אחד של בצק לסיבוב 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
העברה לצלחת עוגת זכוכית 9 אינץ'.
7
מרדדים את הבצק הנותר לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
בינתיים, בקערה, מערבבים את האוכמניות עם הסוכר, הקמח ומיץ לימון, מועכים קלות כמה פירות יער; לגרד את קרום העוגה מוכן ומפזרים את קוביות החמאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
9
מברשת את המאפה התלוי עם מים בזהירות להגדיר את הקרום העליון על מילוי ברי. לחץ על הקצוות של הבצק יחד לקצץ את הבליטה עד 1 אינץ'. מקפלים את הקצה תחת עצמו ואת crimp דקורטיבי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
10
חותכים 4 חריצים בקרום העליון.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
11
אופים את העוגה במרכז התנור למשך 1 שעה ו-15 דקות, עד שהקרום התחתון מוזהב והפרי מבעבע. במידת הצורך, מכסים את הקצה בנייר כסף במשך הדקות האחרונות של אפייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
תן לעוגה להתקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.