עוגת הג'וב של דודה רוזי
עוגת הג'וב של דודה רוזי יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח שלך. מתאים ל-19 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 307 קלוריות. לכי לחנות וקחי קיצור, תערובת עוגת שוקולד, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . נסו Cupcakes רוזי, עוגת קרם האננס של רוזי, ו ריבועי בוץ המרשמלו של רוזי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10x15 אינץ'. קו מחבת שני 10x15 אינץ ' עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לשלב תערובת עוגה, תערובת פודינג, 1/4 כוס שמן, 1 1/2 כוס חלב 4 ביצים. לנצח 4 דקות במהירות גבוהה. מחלקים הבלילה לשתי מחבתות 10x15 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 12 עד 15 דקות, או עד קיסם מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את המילוי: בקערה גדולה, לשלב סוכר 2 כוסות ממתקים, 1/2 כוס חלב, קיצור, חמאה, וניל וקמח. הכה במהירות גבוהה במשך 5 דקות, או עד שהוא משיג את העקביות של קצפת.
מורחים מילוי על השכבה במחבת משומנת. לשחרר את הצדדים של השכבה השנייה על ידי הפעלת סכין סביב הקצה בין העוגה והמחבת. להעיף את העוגה על השכבה חלבית.
הסר את המחבת ואת נייר הקלף מהשכבה העליונה ומשרת.