עוגת הגבינה האולטימטיבית
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. אם יש לכם גרידת לימון, שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה אולטימטיבית, עוגת גבינה אולטימטיבית, ו עוגת גבינה עם צבים אולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
בקערת ערבוב, לשלב את מרכיבי הקרום עם מזלג עד לחלח באופן שווה. לייפות קלות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 8 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
יוצקים את הפירורים לתוך המחבת, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה או החלק התחתון של כוס, לחץ על הפירורים למטה לתוך הבסיס ו 1 אינץ ' במעלה הצדדים. להכניס למקרר במשך 5 דקות.
בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה עד חלקה וללא גושים.
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים להכות לאט עד בשילוב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומכים עד שמנת, במשך 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שמנת חמוצה, גרידת לימון ווניל. מעת לעת לגרד את הצדדים של הקערה ואת המקצף. הבלילה צריכה להיות מעורבבת היטב, אבל לא מוכה יתר על המידה.
יוצקים את המילוי למחבת מצופה הקרום להחליק את החלק העליון עם מרית.
מניחים את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום גדולה ומקפלים את הצדדים סביבו.
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בחצי הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
אופים במשך 45 דקות. עוגת הגבינה עדיין צריך להתנועע (זה יהיה מוצק לאחר מצמרר), כדי להיות זהיר לא לבשל יתר על המידה.
בואו להתקרר במחבת במשך 30 דקות. צ ' יל במקרר, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות. שחרר את עוגת הגבינה מצדי המחבת על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב השפה הפנימית. Unmold ולהעביר צלחת עוגה. באמצעות מרית מורחים שכבה של ציפוי אוכמניות לימון חם על פני השטח.
חותכים את עוגת הגבינה עם סכין דק, לא משונן כי כבר טבול במים חמים. לנגב יבש לאחר כל חתך.
בסיר קטן להוסיף את כל החומרים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות בערך עד הפרי מתחיל להישבר מעט. השאר להתקרר לפני שמתפשטים על עוגת גבינה.