, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. אם יש לכם גרידת לימון, שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה אולטימטיבית, עוגת גבינה אולטימטיבית, ו עוגת גבינה עם צבים אולטימטיבית (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בקערת ערבוב, לשלב את מרכיבי הקרום עם מזלג עד לחלח באופן שווה. לייפות קלות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 8 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
קערת ערבוב
4
יוצקים את הפירורים לתוך המחבת, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה או החלק התחתון של כוס, לחץ על הפירורים למטה לתוך הבסיס ו 1 אינץ ' במעלה הצדדים. להכניס למקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
מחבת
1
בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים להכות לאט עד בשילוב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומכים עד שמנת, במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ביצה
3
מוסיפים שמנת חמוצה, גרידת לימון ווניל. מעת לעת לגרד את הצדדים של הקערה ואת המקצף. הבלילה צריכה להיות מעורבבת היטב, אבל לא מוכה יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
שמנת חמוצה
וניל
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים את המילוי למחבת מצופה הקרום להחליק את החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
5
מניחים את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום גדולה ומקפלים את הצדדים סביבו.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
6
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
טופס עוגה
7
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בחצי הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
רדיד אלומיניום
8
אופים במשך 45 דקות. עוגת הגבינה עדיין צריך להתנועע (זה יהיה מוצק לאחר מצמרר), כדי להיות זהיר לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
בואו להתקרר במחבת במשך 30 דקות. צ ' יל במקרר, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות. שחרר את עוגת הגבינה מצדי המחבת על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב השפה הפנימית. Unmold ולהעביר צלחת עוגה. באמצעות מרית מורחים שכבה של ציפוי אוכמניות לימון חם על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
מורחים
לימון
ציוד שתשתמש בו
מרית
מחבת
10
חותכים את עוגת הגבינה עם סכין דק, לא משונן כי כבר טבול במים חמים. לנגב יבש לאחר כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
11
בסיר קטן להוסיף את כל החומרים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות בערך עד הפרי מתחיל להישבר מעט. השאר להתקרר לפני שמתפשטים על עוגת גבינה.