קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הגבינה האולטימטיבית

עוגת הגבינה האולטימטיבית
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 671 קלוריות. אם יש לכם גרידת לימון, שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת גבינה אולטימטיבית, עוגת גבינה אולטימטיבית, ו עוגת גבינה עם צבים אולטימטיבית (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערת ערבוב, לשלב את מרכיבי הקרום עם מזלג עד לחלח באופן שווה. לייפות קלות את החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת springform 8 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערת ערבובקערת ערבוב
4
יוצקים את הפירורים לתוך המחבת, באמצעות החלק התחתון של כוס מדידה או החלק התחתון של כוס, לחץ על הפירורים למטה לתוך הבסיס ו 1 אינץ ' במעלה הצדדים. להכניס למקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבתמחבת
1
בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את גבינת שמנת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה עד חלקה וללא גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, וממשיכים להכות לאט עד בשילוב. בהדרגה מוסיפים סוכר ומכים עד שמנת, במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
3
מוסיפים שמנת חמוצה, גרידת לימון ווניל. מעת לעת לגרד את הצדדים של הקערה ואת המקצף. הבלילה צריכה להיות מעורבבת היטב, אבל לא מוכה יתר על המידה.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים את המילוי למחבת מצופה הקרום להחליק את החלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
5
מניחים את מחבת עוגת הגבינה על חתיכת נייר אלומיניום גדולה ומקפלים את הצדדים סביבו.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
6
מניחים את מחבת העוגה במחבת צלייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
טופס עוגהטופס עוגה
7
יוצקים מים רותחים לתוך מחבת הקלייה עד שהמים נמצאים בחצי הדרך במעלה צידי מחבת עוגת הגבינה; הסכל ימנע מהמים לחלחל לעוגת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים במשך 45 דקות. עוגת הגבינה עדיין צריך להתנועע (זה יהיה מוצק לאחר מצמרר), כדי להיות זהיר לא לבשל יתר על המידה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
בואו להתקרר במחבת במשך 30 דקות. צ ' יל במקרר, מכוסה באופן רופף, לפחות 4 שעות. שחרר את עוגת הגבינה מצדי המחבת על ידי הפעלת מרית מתכת דקה סביב השפה הפנימית. Unmold ולהעביר צלחת עוגה. באמצעות מרית מורחים שכבה של ציפוי אוכמניות לימון חם על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
מורחיםמורחים
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
מחבתמחבת
10
חותכים את עוגת הגבינה עם סכין דק, לא משונן כי כבר טבול במים חמים. לנגב יבש לאחר כל חתך.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
11
בסיר קטן להוסיף את כל החומרים ומבשלים על אש בינונית במשך 5 דקות בערך עד הפרי מתחיל להישבר מעט. השאר להתקרר לפני שמתפשטים על עוגת גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב