עוגת הגבינה האלגנטית של SuzyQ יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 1116 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -75 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית וניל, גבינת שמנת, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעות ו-10 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק פאווה ותרד אלגנטי , חג הודיה אלגנטי, אינטימי , ועקיצות בראוני עוגת גבינה רזה .
הוראות
1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת עם 1 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון, מיץ לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את הביצים והחלמונים, בזה אחר זה, עד שהמילוי נקי מגושים; מקפלים פנימה בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
לימון גומי
2 עד 4 כפות בזיליקום טרי טחון
עבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
זנים של פטריות
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
5
אופים בתנור של 450 מעלות למשך 12 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-250 מעלות F (120 מעלות צלזיוס).