קושימומחה
מוכן ב11 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת הגבינה האלגנטית של SuzyQ

עוגת הגבינה האלגנטית של SuzyQ
עוגת הגבינה האלגנטית של SuzyQ יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני לקטו אובו שחיפשתם. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 1116 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -75 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תמצית וניל, גבינת שמנת, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 11 שעות ו-10 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כקינוח זול למדי. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , שניתן לשפר אותו. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק פאווה ותרד אלגנטי , חג הודיה אלגנטי, אינטימי , ועקיצות בראוני עוגת גבינה רזה .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
2
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה, 1/4 כוס סוכר וקמח יחד בקערה; מהדקים לתחתית תבנית קפיצית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
מלח דק גדולמלח דק גדול
ג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובהג'לאטו וניל או קצפת ממותקת להגשה, לא חובה
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/84 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
ציוד שתשתמש בו
אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)אריזת אצבעות גברת רכות (סה"כ 24) נותרות שלמות, אך חתוכות כך שיתאימו למחבת (אופציונלי)
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
3
אופים את הקרום עד להשחמה קלה, כ-8 דקות; מניחים להתקרר במחבת. העלו את טמפרטורת התנור ל-450 מעלות F (230 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
סוג של אגוזיםסוג של אגוזים
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש
4
בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת עם 1 3/4 כוס סוכר, קליפת לימון, מיץ לימון ותמצית וניל עד לקבלת תערובת אחידה. טורפים פנימה את הביצים והחלמונים, בזה אחר זה, עד שהמילוי נקי מגושים; מקפלים פנימה בעדינות את הקצפת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
לימון גומילימון גומי
2 עד 4 כפות בזיליקום טרי טחון2 עד 4 כפות בזיליקום טרי טחון
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
זנים של פטריותזנים של פטריות
4 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/84 אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וחתוכים ל-1/8
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)1/2 כוס סוכר (3 1/2 אונקיות)
5
אופים בתנור של 450 מעלות למשך 12 דקות, ולאחר מכן מנמיכים את חום התנור ל-250 מעלות F (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
6
אופים עד להתייצבות, כ-1 1/2 שעה.
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
7
מוציאים את עוגת הגבינה בעדינות ובזהירות מהתנור, ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר בעודה בתבנית; מקררים למשך הלילה. משחררים את התבנית ומוציאים בעדינות לפרוסות ומגישים את עוגת הגבינה.
ציוד שתשתמש בו
אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'אפרסקים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפלחים בעובי 1/2 אינץ'
4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש4 שדי פסיון גדולים, הוסרו מהעצם עם עור וקצה כנף מחוברים (שימוש