קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין

עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 675 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, פקאן, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הפוטפורי של דודה פגי, סטייק חזיר מזוגג כתום של דודה פגי, ו עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
בקערה בינונית משלבים את החמאה, פירורים וסוכר עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform, באמצעות האחורי של כף גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
1
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד, לנצח את גבינת שמנת, סוכר, ביצים, וניל עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ונילוניל
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
יוצקים לתוך קרום מוכן ואופים במשך 35 עד 45 דקות. הקפד שהמרכז הוא מוצק לפני הסרת עוגת הגבינה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
הסר את המחבת מהתנור למתלה ולאפשר לו להתקרר לחלוטין. שחרר את springform ולהעביר את העוגה על מגש לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
בסיר כבד קטן, מערבבים יחד את הסוכר החום ואת קורנפלור. מערבבים את סירופ התירס ומבשלים מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
עמילן תירסעמילן תירס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הסר את המחבת מן החום ומערבבים אגוזים וניל. מגניב במקצת.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מצקת את ציפוי הפרלין על עוגת הגבינה המקוררת ומגישים. תאחסן שאריות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת