עוגת הגבינה של דודה פגי עם ציפוי פרלין
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 675 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. אם יש לכם סוכר חום, פקאן, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: הפוטפורי של דודה פגי, סטייק חזיר מזוגג כתום של דודה פגי, ו עוגת דלעת עם ציפוי פרלין פקאן.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
בקערה בינונית משלבים את החמאה, פירורים וסוכר עד מעורבב היטב. לחץ לתוך החלק התחתון ו 1 אינץ 'את הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform, באמצעות האחורי של כף גדולה.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד, לנצח את גבינת שמנת, סוכר, ביצים, וניל עד שמנת.
יוצקים לתוך קרום מוכן ואופים במשך 35 עד 45 דקות. הקפד שהמרכז הוא מוצק לפני הסרת עוגת הגבינה מהתנור.
הסר את המחבת מהתנור למתלה ולאפשר לו להתקרר לחלוטין. שחרר את springform ולהעביר את העוגה על מגש לשרת.
בסיר כבד קטן, מערבבים יחד את הסוכר החום ואת קורנפלור. מערבבים את סירופ התירס ומבשלים מעל חום בינוני, תוך ערבוב כל הזמן, עד עבה.
הסר את המחבת מן החום ומערבבים אגוזים וניל. מגניב במקצת.
מצקת את ציפוי הפרלין על עוגת הגבינה המקוררת ומגישים. תאחסן שאריות במקרר.