עוגת הגבינה של דולצ'ה
עוגת הגבינה של דולצ'ה די לצ' יז פופס דורש על 6 שעות ו-25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 223 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דגני קינמון, דולצ'ה דה לצ' ה, חצי-חצי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת הגבינה של דולצ'ה, קרמי Dulce de Leche Pops, ו עוגת גבינה מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וסוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה. הכה בשמנת חמוצה וחצי. כפית 1/4 תערובת כוס לתוך כל 8 (5-עוז) כוסות נייר. מכסים כוסות עם רדיד; להכניס מקל מלאכה למרכז של כל פופ. להקפיא על 2 שעות או עד קפוא. מכסים ומקררים את התערובת הנותרים גבינת שמנת.
בקערה קטנה, לערבב dulce de leche וחלב.
מניחים 1/3 כוס תערובת dulce de leche בשקית ניילון לאחסון מזון קטנה; כיסוי ומקרר שנותר תערובת.
חותכים את פינה אחת קטנה של התיק; לסחוט כמויות קטנות על שכבת גבינת שמנת קפואה בכל כוס.
יוצקים תערובת גבינת שמנת נותרת על שכבת dulce de leche בכוסות. להחזיר לסכל כדי פופס לתמוך מקלות. להקפיא כ 4 שעות או עד קפוא.
כ -30 דקות לפני ההגשה, להסיר את תערובת dulce de leche שמורה מהמקרר; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך.
הסר פופס מהמקפיא וכוסות נייר. לטבול העליון של כל פופ בתערובת dulce de leche שמורה; לטבול בדגנים.