קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הגבינה של שנטל בניו יורק

עוגת הגבינה של שנטל בניו יורק
עוגת הגבינה של שנטל בניו יורק דורשת בערך 7 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר גרהם עם חמאה מומסת. לחץ על תחתית המחבת springform.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד חלקה. מערבבים בחלב, ולאחר מכן לערבב את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מערבבים שמנת חמוצה, וניל וקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. כבה את התנור, ותן לעוגה להתקרר בתנור כשהדלת סגורה במשך 5 עד 6 שעות; זה מונע פיצוח. צ ' יל במקרר עד ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף