עוגת הגבינה של שנטל בניו יורק
עוגת הגבינה של שנטל בניו יורק דורשת בערך 7 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו עוגת הגבינה של לינדי – זוהי עוגת גבינה מסורתית של ניו יורק, עוגת גבינה ניו-יורקית, ו עוגת גבינה ניו-יורקית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת springform 9 אינץ'.
בקערה בינונית, מערבבים פירורי קרקר גרהם עם חמאה מומסת. לחץ על תחתית המחבת springform.
בקערה גדולה, מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד חלקה. מערבבים בחלב, ולאחר מכן לערבב את הביצים אחד בכל פעם, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב.
מערבבים שמנת חמוצה, וניל וקמח עד חלקה.
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה. כבה את התנור, ותן לעוגה להתקרר בתנור כשהדלת סגורה במשך 5 עד 6 שעות; זה מונע פיצוח. צ ' יל במקרר עד ההגשה.