עוגת הגזר של אמא
עוגת הגזר של אמא דורשת בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 15 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם סוכר, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מתכונים דומים: מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, האורז הספרדי של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. Spray התחתון של מחבת 13x9 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט ומלח.
מוסיפים גזר מגורד וזורקים למעיל. תניח בצד.
בקערת ערבוב, באמצעות מהירות בינונית של מיקסר חשמלי, להכות ביצים, סוכר ווניל.
מוסיפים שמן ואננס, מערבבים היטב. בקבוצות על מהירות נמוכה, להוסיף תערובת גזר, לערבב עד בשילוב.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי.
כדי להפוך את ציפוי גבינת שמנת, לרוץ מקציף יבש או מזלג דרך אבקת סוכר כדי לשבור את כל גושים ולהניח בצד. בקערת ערבוב בינונית, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאה ווניל עד חלקה מאוד. הפעל את המיקסר במהירות נמוכה והוסף את אבקת הסוכר בקבוצות.
עוגה מגניבה לחלוטין, בערך 1 שעה. פרוסט עם ציפוי גבינת שמנת.