עוגת הדבש של מישל
עוגת הדבש של מישל עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. מתאים ל-15 מנות. אם יש לכם ביצים, קינמון טחון, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. . וזה לא כזה אדיר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת קערת הפונץ ' של מישל, החזיר האפוי של מישל, ו תירס הקרמל של מישל.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 9x13 אינץ תבנית עוגה.
בקערת ערבוב, לטאטא יחד את תערובת העוגה, ביצים, שמנת חמוצה, שמן צמחי, ומים כדי להפוך את הבלילה חלקה. בקערה נפרדת, מערבבים יחד את הסוכר החום עם קינמון.
יוצקים חצי מהעוגה לתוך תבנית האפייה המוכנה, ומפזרים את תערובת הסוכר החום-קינמון על הבלילה.
יוצקים את הבלילה הנותרת על תערובת הקינמון, בעדינות לסובב את הבלילה כמה פעמים עם סכין שולחן.
אופים את העוגה בתנור שחומם מראש עד חום זהוב קל וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, כ 40 דקות.
מערבבים את הסוכר של ממתקים, חלב, ותמצית וניל יחד בקערה כדי להפוך את הדובדבן חלק, נוזל.
יוצקים את הדובדבן על העוגה בזמן שהוא עדיין חם; לאפשר להתקרר לפני ההגשה.