עוגת הדגל 4 ביולי
אם $2.93 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת הדגל ה -4 ביולי עשויה להיות מצוינת ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרגרי קפה, מלח, סוכר, וכמה דברים אחרים להכין היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת הדגל 4 ביולי, עוגת הדגל הרביעית ביולי, ו עוגת דגל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F.
חמאה על הקרקעית ועל צידיה של תבנית אפיית מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' ושורה את התחתית עם שעווה או נייר קלף. חמאה על הנייר ולאבק את המחבת עם קמח, לדפוק את כל עודף.
בקערה בינונית, לטאטא יחד את המים הרותחים, אבקת קקאו, וגרגרי קפה מיידיים עד חלקה.
בקערה בינונית שנייה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה עם שני סוכרים ולהכות על בינוני עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, והכה על בינוני עד משולב באופן מלא. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את תערובות הקמח ואבקת הקקאו בקבוצות, החל וכלה בתערובת הקמח. (החובט עשוי להיראות מקושקש.)
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מחליקים את החלק העליון, ואופים את העוגה עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת, 35 עד 40 דקות.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מדף במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף, להסיר את השעווה או נייר קלף, ולתת לו להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגה unfrosted, יכול להיות מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד, ומאוחסן בטמפרטורת החדר עד 24 שעות, לפני הרכבה והגשה.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את גבינת שמנת וחמאה ופעימה עד שמנת וחלק, 3 עד 5 דקות. לנצח בתמצית הוניל. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הסוכר של ממתקים מנופה בשלוש קבוצות, ערבוב עד משולב באופן מלא. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהזיגוג יהיה חלק. צנן את הציפוי במקרר במשך 30 דקות לפני הרכבת העוגה.
כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם 2 1/2 כוסות של הציפוי.
מעבירים את הציפוי שנשאר לשקית מאפה עם קצה הכוכב.
באמצעות קיסם שיניים או סכין קטנה, מתאר 4 1/2 אינץ 'ארוך על ידי 3 1/2 אינץ' רחב מלבן בפינה השמאלית העליונה של העוגה. אזור זה יהיה שמורות אוכמניות.
החל עם הצד הארוך יותר של העוגה כי הוא קרוב אליך, צינור קו של ציפוי לאורך הקצה העליון של העוגה ולאחר מכן לארגן שתי שורות אופקיות של פטל ישירות מעל הקו של ציפוי. צינור שורה שנייה של ציפוי מעל פטל ולסדר עוד שתי שורות אופקיות של פטל ישירות מעל הציפוי. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, הקפד להוציא את הפינה השמאלית העליונה השמורה אוכמניות. מסדרים את האוכמניות בשורות אופקיות בפינה השמאלית העליונה של העוגה.
חותכים ומגישים את העוגה מיד או לאחסן אותו, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקרר עד מוכן לשרת.