קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביולי
מגזין

עוגת הדגל 4 ביולי

עוגת הדגל 4 ביולי
אם $2.93 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת הדגל ה -4 ביולי עשויה להיות מצוינת ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרגרי קפה, מלח, סוכר, וכמה דברים אחרים להכין היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו עוגת הדגל 4 ביולי, עוגת הדגל הרביעית ביולי, ו עוגת דגל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
חמאה על הקרקעית ועל צידיה של תבנית אפיית מתכת בגודל 13 על 9 אינץ ' ושורה את התחתית עם שעווה או נייר קלף. חמאה על הנייר ולאבק את המחבת עם קמח, לדפוק את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
קיצור טבעיקיצור טבעי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את המים הרותחים, אבקת קקאו, וגרגרי קפה מיידיים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מזון גזם לתינוקות1/2 כוס מזון גזם לתינוקות
נייר אורזנייר אורז
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מקציפים בחלב ובוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
בקערה בינונית שנייה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קיצור טבעיקיצור טבעי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את החמאה עם שני סוכרים ולהכות על בינוני עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
7
הוסף את הביצים, אחד בכל פעם, והכה על בינוני עד משולב באופן מלא. הפחת את המהירות לנמוך והוסף את תערובות הקמח ואבקת הקקאו בקבוצות, החל וכלה בתערובת הקמח. (החובט עשוי להיראות מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה, מחליקים את החלק העליון, ואופים את העוגה עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי והעוגה מתחילה להתרחק מצדי המחבת, 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
תן לעוגה להתקרר במחבת על מדף במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך את העוגה על המדף, להסיר את השעווה או נייר קלף, ולתת לו להתקרר לחלוטין. האם קדימה: העוגה unfrosted, יכול להיות מקורר, עטוף היטב בניילון נצמד, ומאוחסן בטמפרטורת החדר עד 24 שעות, לפני הרכבה והגשה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את גבינת שמנת וחמאה ופעימה עד שמנת וחלק, 3 עד 5 דקות. לנצח בתמצית הוניל. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הסוכר של ממתקים מנופה בשלוש קבוצות, ערבוב עד משולב באופן מלא. הגבירו את המהירות לגובה בינוני והכו עד שהזיגוג יהיה חלק. צנן את הציפוי במקרר במשך 30 דקות לפני הרכבת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
חבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעיתחבילה אחת (18.25 אונקיות) של תערובת עוגה טבעית
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
1
כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם 2 1/2 כוסות של הציפוי.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
2
מעבירים את הציפוי שנשאר לשקית מאפה עם קצה הכוכב.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
3
באמצעות קיסם שיניים או סכין קטנה, מתאר 4 1/2 אינץ 'ארוך על ידי 3 1/2 אינץ' רחב מלבן בפינה השמאלית העליונה של העוגה. אזור זה יהיה שמורות אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
החל עם הצד הארוך יותר של העוגה כי הוא קרוב אליך, צינור קו של ציפוי לאורך הקצה העליון של העוגה ולאחר מכן לארגן שתי שורות אופקיות של פטל ישירות מעל הקו של ציפוי. צינור שורה שנייה של ציפוי מעל פטל ולסדר עוד שתי שורות אופקיות של פטל ישירות מעל הציפוי. חזור על תהליך זה פעמיים נוספות, הקפד להוציא את הפינה השמאלית העליונה השמורה אוכמניות. מסדרים את האוכמניות בשורות אופקיות בפינה השמאלית העליונה של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
5
חותכים ומגישים את העוגה מיד או לאחסן אותו, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות