עוגת הדגל הגדולה והישנה
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 641 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת, סודה לאפייה, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ממרח גבינת דגל גדול וישן, עוגת דגל, ו עוגת דגל דלת שומן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350f. אורך קו של מחבת עוגה בגודל 13 על 9 אינץ 'עם נייר קלף, ומשאירים שיפוע בגודל 4 אינץ'.
להניח גיליון אחר לרוחב של צד המחבת ומעלה (ללא overhang). ספריי נייר באופן שווה עם ספריי בישול.
לטאטא יחד קמח, סוכר מגורען, אבקת קקאו, סודה לשתיה, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי, להכות בחמאה על מהירות נמוכה עד התערובת מתפוררת.
מוסיפים חלב חמאה, ביצים ווניל. הגדל מהירות בינונית ומכה, גירוד בתוך הקערה, עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
אופים עוגה עד שבוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות. מגניב במחבת על מדף במשך 10 דקות. מחזיק חתיכות תלויות מעל נייר, למשוך עוגה מחבת ולתת מגניב לחלוטין על מתלה. הפוך מגש על העוגה והפוך לעוגה הפוכה. בזהירות לקלף את הנייר ולהשליך.
הפוך ציפוי: באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאה במהירות בינונית עד אור. בהדרגה להכות בסוכר ' קונדיטורים עד פלאפי. מקציפים במיץ לימון. מקררים את הציפוי במשך כ -10 דקות אם הוא רך מדי כדי להפיץ.
כפור בצד העליון של העוגה. מסדרים אוכמניות במלבן בפינה השמאלית העליונה של העוגה. מסדרים פטל ב 7 שורות עבור פסים. מקררים את העוגה עד ההגשה. (העוגה עשויה להיות מורכבת עד 3 שעות קדימה.)