והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 341 אוהדים. אם יש לכם מלח שולחן, ביצים בתוספת 2 חלמונים, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצק העוגה חסין תקלות של קוק, הפיצה הדקה-קרום של קוק אילוסטרייטד, ו גולאש הונגרי אמיתי-מאויר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הקרום: תהליך 3/4 כוס קמח, מלח, וסוכר במעבד מזון עד בשילוב, על שני פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים חמאה וקיצור ומעבדים עד שהבצק ההומוגני מתחיל לאסוף בגושים לא אחידים, כ -10 שניות; הבצק יהיה דומה לגבינת קוטג ' עם כמה חתיכות קטנות מאוד של חמאה שנותרו, אבל לא צריך להיות קמח לא מצופה. לגרד קערה עם מרית גומי להפיץ בצק באופן שווה סביב להב מעבד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים 1/2 כוס קמח ודופק עד שהתערובת מופצת באופן שווה סביב הקערה ומסת הבצק התפרקה, 4 עד 6 פולסים מהירים. תערובת ריקה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים וודקה ומים על תערובת. עם מרית גומי, להשתמש בתנועה מתקפלת לערבב, לחיצה על הבצק עד הבצק הוא דביק מעט מקלות יחד. לשטח בצק לדיסק 4 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 45 דקות או עד 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
1 כוס גריסי פנינה לבנים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר, הנח גיליון אפייה מעוטר על מתלה, וחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר את הבצק מהמקרר והתגלגל החוצה על משונן בנדיבות (עד 1/4 כוס) משטח עבודה למעגל 12 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
מגלגלים בצק בחופשיות סביב מערוך ופורקים לצלחת עוגה, ומשאירים לפחות 1 אינץ ' מעל לכל צד. עבודה סביב היקף, להקל על הבצק לצלחת על ידי הרמת בעדינות קצה הבצק ביד אחת תוך לחיצה על תחתית הצלחת ביד השנייה. להכניס למקרר 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
8
Trim overhang ל 1/2 אינץ ' מעבר השפה של צלחת עוגה. מקפלים overhang תחת עצמו; קצה מקופל צריך להיות סומק עם קצה של צלחת עוגה. באמצעות אגודל ואצבע, חליל קצה הבצק. מקררים צלחת מצופה בצק עד המשרד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
9
הסר מחבת עוגה מהמקרר, קרום קו עם נייר, ולמלא עם משקולות עוגה או פרוטות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים על גיליון אפייה rimmed 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר רדיד ומשקולות, לסובב צלחת, ואופים 5 עד 10 דקות נוספות עד הקרום הוא חום זהוב פריך.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
הסר צלחת עוגה ותבנית אפייה מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
למילוי: בעוד קליפת עוגה הוא אפייה, להקציף שמנת, חלב, ביצים, חלמונים, וניל יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
שלב מחית דלעת, בטטות, סוכר, סירופ מייפל, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בסיר כבד תחתית גדול; להביא מקרטע ומבשל מעל חום בינוני, 5 עד 7 דקות. המשך לבשל תערובת דלעת, ערבוב כל הזמן ומרסק בטטות נגד הצדדים של סיר, עד עבה ומבריק, 10 עד 15 דקות.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
הסר מחבת מחום ולהקציף בתערובת שמנת עד משולב באופן מלא. תערובת זן באמצעות מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית, באמצעות גב של מצקת או מרית ללחוץ מוצקים דרך מסננת. תערובת Rewhisk ולהעביר פגז פאי prebaked חם. להחזיר צלחת עוגה עם תבנית אפייה לתנור ואופים עוגה במשך 10 דקות. הפחת את החום ל-300 ° F והמשיך לאפות עד שקצוות העוגה נקבעים (מדחום לקריאה מיידית מוכנס לאוגרים מרכזיים 175 מעלות), 20 עד 35 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
מצקת
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
להעביר פאי מתלה חוט מגניב לטמפרטורת החדר, 2 עד 3 שעות.