עוגת הדלעת המאוירת של קוק
והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 341 אוהדים. אם יש לכם מלח שולחן, ביצים בתוספת 2 חלמונים, קיצור ירקות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בצק העוגה חסין תקלות של קוק, הפיצה הדקה-קרום של קוק אילוסטרייטד, ו גולאש הונגרי אמיתי-מאויר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: תהליך 3/4 כוס קמח, מלח, וסוכר במעבד מזון עד בשילוב, על שני פולסים 1 שניות.
מוסיפים חמאה וקיצור ומעבדים עד שהבצק ההומוגני מתחיל לאסוף בגושים לא אחידים, כ -10 שניות; הבצק יהיה דומה לגבינת קוטג ' עם כמה חתיכות קטנות מאוד של חמאה שנותרו, אבל לא צריך להיות קמח לא מצופה. לגרד קערה עם מרית גומי להפיץ בצק באופן שווה סביב להב מעבד.
מוסיפים 1/2 כוס קמח ודופק עד שהתערובת מופצת באופן שווה סביב הקערה ומסת הבצק התפרקה, 4 עד 6 פולסים מהירים. תערובת ריקה לקערה בינונית.
מפזרים וודקה ומים על תערובת. עם מרית גומי, להשתמש בתנועה מתקפלת לערבב, לחיצה על הבצק עד הבצק הוא דביק מעט מקלות יחד. לשטח בצק לדיסק 4 אינץ'. לעטוף פלסטיק לקרר לפחות 45 דקות או עד 2 ימים.
התאם מתלה תנור למיקום הנמוך ביותר, הנח גיליון אפייה מעוטר על מתלה, וחמם תנור ל 204°.
הסר את הבצק מהמקרר והתגלגל החוצה על משונן בנדיבות (עד 1/4 כוס) משטח עבודה למעגל 12 אינץ 'על 1/8 אינץ' עבה.
מגלגלים בצק בחופשיות סביב מערוך ופורקים לצלחת עוגה, ומשאירים לפחות 1 אינץ ' מעל לכל צד. עבודה סביב היקף, להקל על הבצק לצלחת על ידי הרמת בעדינות קצה הבצק ביד אחת תוך לחיצה על תחתית הצלחת ביד השנייה. להכניס למקרר 15 דקות.
Trim overhang ל 1/2 אינץ ' מעבר השפה של צלחת עוגה. מקפלים overhang תחת עצמו; קצה מקופל צריך להיות סומק עם קצה של צלחת עוגה. באמצעות אגודל ואצבע, חליל קצה הבצק. מקררים צלחת מצופה בצק עד המשרד, על 15 דקות.
הסר מחבת עוגה מהמקרר, קרום קו עם נייר, ולמלא עם משקולות עוגה או פרוטות.
אופים על גיליון אפייה rimmed 15 דקות.
הסר רדיד ומשקולות, לסובב צלחת, ואופים 5 עד 10 דקות נוספות עד הקרום הוא חום זהוב פריך.
הסר צלחת עוגה ותבנית אפייה מהתנור.
למילוי: בעוד קליפת עוגה הוא אפייה, להקציף שמנת, חלב, ביצים, חלמונים, וניל יחד בקערה בינונית.
שלב מחית דלעת, בטטות, סוכר, סירופ מייפל, זנגביל, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בסיר כבד תחתית גדול; להביא מקרטע ומבשל מעל חום בינוני, 5 עד 7 דקות. המשך לבשל תערובת דלעת, ערבוב כל הזמן ומרסק בטטות נגד הצדדים של סיר, עד עבה ומבריק, 10 עד 15 דקות.
הסר מחבת מחום ולהקציף בתערובת שמנת עד משולב באופן מלא. תערובת זן באמצעות מסננת בסדר רשת להגדיר מעל קערה בינונית, באמצעות גב של מצקת או מרית ללחוץ מוצקים דרך מסננת. תערובת Rewhisk ולהעביר פגז פאי prebaked חם. להחזיר צלחת עוגה עם תבנית אפייה לתנור ואופים עוגה במשך 10 דקות. הפחת את החום ל-300 ° F והמשיך לאפות עד שקצוות העוגה נקבעים (מדחום לקריאה מיידית מוכנס לאוגרים מרכזיים 175 מעלות), 20 עד 35 דקות יותר.
להעביר פאי מתלה חוט מגניב לטמפרטורת החדר, 2 עד 3 שעות.