קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות10
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת הוויסקי הגדולה של ברטה

עוגת הוויסקי הגדולה של ברטה
עוגת הוויסקי הגדולה של ברתה דורשת 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 499 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת קקאו, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת שוקולד בורבון, עוגת וניל ויסקי Bundt # BundtaMonth, ו עוגת Bundt בורבון בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ ' Bundt או מחבת צינור.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
2
היכו 1 כוס חמאה, גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, ו 1/2 כוס סוכר חום כהה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום כההסוכר חום כהה
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ביצהביצה
4
מערבבים ב 1 כפית וניל ו 1/4 כוס ויסקי.
מרכיבים שתצטרך
בורבוןבורבון
ונילוניל
5
לנפות יחד קמח, 6 כפות אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
6
הכן את המילוי: לשלב 1/4 כוס חמאה, 1/4 כוס אבקת קקאו, 3/4 כוס סוכר חום במעבד מזון ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מעבירים לקערה ומערבבים חתיכות פקאן ו 1 כף בורבון; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
בורבוןבורבון
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
בהדרגה להוסיף תערובת קמח לעוגת הבלילה; להכות על מהירות בינונית על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
מורחים חצי הבלילה בתחתית המחבת מוכן ומניחים כפית מילוי פקאן סביב מרכז הבלילה. כיסוי עם הבלילה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי, 55 עד 70 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
11
בואו מגניב על מתלה חוט במשך כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
12
הפוך את העוגה על צלחת הגשה ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
13
עבור זיגוג: לנפות 1/4 כוס אבקת קקאו עם סוכר 1 כוס ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
אבקת קקאואבקת קקאו
זיגוגזיגוג
14
מערבבים ב 1 כפית וניל, 1 כף חמאה, ו 4 כפות מים חמים; להוסיף 1 עד 2 כפות יותר מים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. זיגוג כפית על גבי עוגה מקוררת.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
זיגוגזיגוג
מיםמים