עוגת הוויסקי הגדולה של ברטה
עוגת הוויסקי הגדולה של ברתה דורשת 2 שעות ו -40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-10 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 499 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. אם יש לכם אבקת קקאו, מלח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו עוגת שוקולד בורבון, עוגת וניל ויסקי Bundt # BundtaMonth, ו עוגת Bundt בורבון בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). שמן וקמח 10 אינץ ' Bundt או מחבת צינור.
היכו 1 כוס חמאה, גבינת שמנת, 1 כוס סוכר, ו 1/2 כוס סוכר חום כהה עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא.
מערבבים ב 1 כפית וניל ו 1/4 כוס ויסקי.
לנפות יחד קמח, 6 כפות אבקת קקאו, אבקת אפייה, ומלח ולהניח בצד.
הכן את המילוי: לשלב 1/4 כוס חמאה, 1/4 כוס אבקת קקאו, 3/4 כוס סוכר חום במעבד מזון ודופק לשלב.
מעבירים לקערה ומערבבים חתיכות פקאן ו 1 כף בורבון; להפריש.
בהדרגה להוסיף תערובת קמח לעוגת הבלילה; להכות על מהירות בינונית על 3 דקות.
מורחים חצי הבלילה בתחתית המחבת מוכן ומניחים כפית מילוי פקאן סביב מרכז הבלילה. כיסוי עם הבלילה הנותרת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס בעוגה יוצא נקי, 55 עד 70 דקות.
בואו מגניב על מתלה חוט במשך כ -20 דקות.
הפוך את העוגה על צלחת הגשה ולאפשר לו להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
עבור זיגוג: לנפות 1/4 כוס אבקת קקאו עם סוכר 1 כוס ממתקים.
מערבבים ב 1 כפית וניל, 1 כף חמאה, ו 4 כפות מים חמים; להוסיף 1 עד 2 כפות יותר מים עד עקביות הרצוי הוא הגיע. זיגוג כפית על גבי עוגה מקוררת.