לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את קאפקייק הווניל של מגנוליה. מתכון זה מכין 24 מנות עם 390 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -46 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 45 דקות. אם יש לכם סוכר קונדיטורים, חלב, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו מתכון לקאפקייק וניל של מגנוליה, קאפקייק וניל-מבחן הקאפקייקס וניל האולטימטיבי שנאפה על ידי 50 אופים וספירה, ו קאפקייקס וניל של מגנוליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
קו 2 (1/2 כוס-12 קיבולת) תבניות מאפינס עם ניירות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
מגש מאפינס
4
בקערה קטנה שלבו את הקמחים. הניחו בצד.
ציוד שתשתמש בו
קערה
5
בקערה גדולה, על מהירות בינונית של מערבל חשמלי, קרם את החמאה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
6
מוסיפים את הסוכר בהדרגה ומקציפים עד שהוא תפוח, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
8
מוסיפים את החומרים היבשים ב -3 חלקים, לסירוגין עם החלב והווניל. עם כל תוספת מקציפים עד לשילוב החומרים אך לא מקציפים יתר על המידה. בעזרת מרית גומי מגרדים את הבלילה בקערה כדי לוודא שהמרכיבים מעורבבים היטב. בזהירות כף את הבלילה לתוך ספינות הקאפקייקס, מילוי אותם על 3/4 מלא.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
וניל
חלב
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
מרית
קערה
9
אופים 20 עד 25 דקות, או עד שבוחן עוגה המוחדר למרכז הקאפקייק יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מצננים את הקאפקייקס בתבניות למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
11
מוציאים מהתבניות ומצננים לחלוטין על רשת לפני הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
12
מניחים את החמאה בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
13
מוסיפים 4 כוסות מהסוכר ואז את החלב והווניל. במהירות בינונית של מערבל חשמלי מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית, בערך 3 עד 5 דקות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כוס בכל פעם, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת (כ -2 דקות), עד שהציפוי סמיך מספיק כדי להיות בעל עקביות מתפשטת טובה. יתכן שלא תצטרך להוסיף את כל הסוכר. אם תרצה, להוסיף כמה טיפות של צבעי מזון ומערבבים היטב. (השתמש ואחסן את הדובדבן בטמפרטורת החדר מכיוון שהציפוי ייקבע אם הוא מקורר.) ניתן לאחסן ציפוי בכלי אטום עד 3 ימים.