עוגת היער השחור אני
עוגת היער השחור אני צמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 830 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, מלח, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. . וזה די גרוע. נסו עוגת יער שחור ללא ביצים, איך להכין עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ', עגול, מחבתות עוגה; לכסות ישבנים עם נייר שעווה.
בקערה גדולה, לשלב קמח, 2 כוסות סוכר, קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
מוסיפים ביצים, חלב, שמן, ו 1 כף וניל; לנצח עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים במשך 35 דקות, או עד קיסם עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי. שכבות מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות. לשחרר קצוות, ולהסיר מדפים להתקרר לחלוטין.
דובדבנים מסננים, הזמנת 1/2 כוס מיץ.
מערבבים מיץ שמורות, דובדבנים, 1 כוס סוכר קורנפלור בסיר 2 ליטר. מבשלים על אש נמוכה עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן. מערבבים 1 כפית וניל. מגניב לפני השימוש.
מערבבים קצפת וסוכר קונדיטור בקערה בינונית צוננת. הכה עם מערבל חשמלי במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
עם סכין משונן ארוך, לפצל כל שכבת עוגה אופקית לשניים. לקרוע שכבה מפוצלת אחת לפירורים; להפריש. להזמין 1 1/2 כוסות ציפוי לעוגה לקשט; להפריש. בעדינות לצחצח פירורים רופפים מלמעלה בצד של כל שכבת עוגה עם מברשת או ידיים דביקות. כדי להרכיב, מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת עוגה.
מורחים עם ציפוי כוס 1; העליון עם ציפוי דובדבן כוס 3/4. למעלה עם שכבת העוגה השנייה; לחזור על שכבות של ציפוי דובדבן ציפוי. למעלה עם שכבת עוגה שלישית. הצד הקפוא של העוגה. פט שמורות פירורים על ציפוי בצד של עוגה. כפית שמורה ציפוי לתוך שקית מאפה מצויד עם קצה מעצב כוכב. צינור סביב הקצוות העליונים והתחתונים של עוגה. כף נשארת ציפוי דובדבן על גבי עוגה.