עוגת היער השחור השני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת היער השחור השני. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 838 קלוריות. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בינג דובדבנים, קמח, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת יער שחור ללא ביצים, איך מכינים עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים את תחתיות שתי מחבתות עגולות בגודל 8 אינץ ' בעיגולי נייר קלף. מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה 1 כפית מלח. הניחו בצד.
קרם קיצור וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל. מקציפים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, עד לאיחוד.
יוצקים לתוך 2 עגול 8 אינץ מחבתות.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
חותכים כל שכבה לשניים, אופקית, מה שהופך 4 שכבות לסך הכל.
מפזרים שכבות עם 1/2 כוס קירשווסר.
בקערה בינונית, שמנת את החמאה עד אור רכה.
מוסיפים סוכר קונדיטורים, קורט מלח וקפה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. אם העקביות סמיכה מדי, הוסיפו כמה כפיות מיץ דובדבנים או חלב.
מורחים שכבה ראשונה של עוגה עם 1/3 של המילוי. למעלה עם 1/3 של דובדבנים. חזור על הפעולה עם שאר השכבות.
בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות. מקציפים פנימה 1/2 כפית וניל ו -1 כף קירשווסר. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.
מפזרים תלתלי שוקולד המיוצרים באמצעות קולפן תפוחי אדמה על שוקולד אפייה חצי מתוק.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, ריזלינג, Dornfelder, Moscato Dasti
עוגת היער השחור בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, פורט וריזלינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "