קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת היער השחור השני

עוגת היער השחור השני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגת היער השחור השני. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל 838 קלוריות. יום האהבה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בינג דובדבנים, קמח, קיצור, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 38%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת יער שחור ללא ביצים, איך מכינים עוגת יער שחור, עוגת היער השחור, ו עוגת היער השחור.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים את תחתיות שתי מחבתות עגולות בגודל 8 אינץ ' בעיגולי נייר קלף. מנפים יחד קמח, קקאו, סודה לשתיה 1 כפית מלח. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
נייר אורזנייר אורז
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
2
קרם קיצור וסוכר עד אור רכה. מקציפים ביצים וניל. מקציפים בתערובת קמח, לסירוגין עם חלב חמאה, עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
יוצקים לתוך 2 עגול 8 אינץ מחבתות.
4
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם המוחדר לעוגה יוצא נקי. מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
עוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהםעוגיות גרהם פאדג' או חצאי קרקרים גרהם
5
מוציאים נייר מהעוגות.
6
חותכים כל שכבה לשניים, אופקית, מה שהופך 4 שכבות לסך הכל.
7
מפזרים שכבות עם 1/2 כוס קירשווסר.
8
בקערה בינונית, שמנת את החמאה עד אור רכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
9
מוסיפים סוכר קונדיטורים, קורט מלח וקפה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. אם העקביות סמיכה מדי, הוסיפו כמה כפיות מיץ דובדבנים או חלב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה3/4 כוס ועוד 2 כפות חלב מאודה
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
מורחים שכבה ראשונה של עוגה עם 1/3 של המילוי. למעלה עם 1/3 של דובדבנים. חזור על הפעולה עם שאר השכבות.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
פלפל ארבולפלפל ארבול
11
בקערה נפרדת, מקציפים את השמנת לפסגות נוקשות. מקציפים פנימה 1/2 כפית וניל ו -1 כף קירשווסר. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר וקצפת, אופציונליאבקת סוכר וקצפת, אופציונלי
10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום10 עד 20 טיפות צבע מאכל אדום
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
12
מפזרים תלתלי שוקולד המיוצרים באמצעות קולפן תפוחי אדמה על שוקולד אפייה חצי מתוק.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, ריזלינג, Dornfelder, Moscato Dasti

עוגת היער השחור בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, פורט וריזלינג. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "