עוגת היפוך חורף
עוגת היפוך החורף עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 685 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם קורד לימון, צבעי מאכל, סירופ תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 14%, וזה לא כל כך גדול. נסו קוקטייל היפוך חורף, מתכון אגרוף סולסטיס, ו קיץ היפוך קולינס עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את תערובות העוגה, הביצים, המים, תרכיז הלימונדה, החמאה וקליפת הלימון.
מעבירים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בינתיים, קו שלוש משומן 15 אינץ'. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. אפייה מחבתות עם נייר קלף; מניחים בצד.
בסיר כבד גדול שלבו סירופ תירס וסוכר. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם. מכסים ומבשלים 3 דקות להמסת גבישי סוכר. לחשוף ולבשל, ללא ערבוב, עד מדחום ממתקים קורא 300 (שלב קשה סדק).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית לימון וצבעי מאכל (הרחק את הפנים מהתערובת מכיוון שהטעם חזק מאוד). מיד לשפוך לתוך מחבתות מוכן להרכיב צורות זיגזג קטן.
למילוי מקציפים שמנת בקערה קטנה עד שנוצרות פסגות רכות; מניחים בצד. בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מקציפים את הסוכר של הממתקים, לימון לימון וקליפת לימון. מקפלים פנימה קצפת.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1 כוס. אני חוזר. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו את גבינת שמנת, חמאה, לימון לימון, וניל ומלח עד חלקה. בהדרגה היכו בסוכר של ממתקים. פרוסט העליון ואת הצדדים של העוגה. לשבור ממתקים לרסיסים; הכנס לתוך זיגוג להרכיב קרני השמש.
מפזרים עוגה עם נצנצים אכילים. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "