תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נתן של עוגת לימון. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו קסדיית העוף הגדולה של ניית ' ן, עקרון פנקייק תפוחי האדמה על ידי ג'ואן נתן, ו ג'ואן נתן של דבש תפוז עוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. מחבתות אבק עם 2 כפות קמח, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/2 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)
7
מוסיפים תערובת קמח וחמאה ללא שומן לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הכה ב 2 כפות קליפת לימון ו 2 כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמאה נטול שומן
1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
8
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות; מחבתות ברז בחדות פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
9
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט; להסיר נייר שעווה משכבות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר ואת שאר החומרים (למעט רצועות קליפת לימון) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים חצי הדובדבן על גבי העוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
12
מורחים שנותר חצי הדובדבן מעל גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוק
13
מקשטים עם רצועות קליפה לימון,אם תרצה. לאחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.