קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת הלימון של ניית ' ן

עוגת הלימון של ניית ' ן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל נתן של עוגת לימון. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, מיץ לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 12% וזה די גרוע. נסו קסדיית העוף הגדולה של ניית ' ן, עקרון פנקייק תפוחי האדמה על ידי ג'ואן נתן, ו ג'ואן נתן של דבש תפוז עוף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; תחתית קו של מחבתות עם נייר שעווה. נייר שעווה עם ספריי בישול. מחבתות אבק עם 2 כפות קמח, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שלב 2 כוסות קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מניחים סוכר מגורען וחמאה 1/2 כוס בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב היטב (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
7
מוסיפים תערובת קמח וחמאה ללא שומן לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח. הכה ב 2 כפות קליפת לימון ו 2 כפות מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חלב חמאה נטול שומןחלב חמאה נטול שומן
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
8
יוצקים הבלילה לתוך מחבתות מוכנות; מחבתות ברז בחדות פעם על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
9
אופים ב 350 במשך 32 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט; להסיר נייר שעווה משכבות עוגה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
כדי להכין זיגוג, לשלב אבקת סוכר ואת שאר החומרים (למעט רצועות קליפת לימון) בקערה גדולה; מערבבים עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; מורחים חצי הדובדבן על גבי העוגה. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12
מורחים שנותר חצי הדובדבן מעל גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
13
מקשטים עם רצועות קליפה לימון,אם תרצה. לאחסן עוגה מכוסה באופן רופף במקרר.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה255אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות קמח לכל מטרה (אודותכוסות קמח לכל מטרה (אודות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת לימוןקליפת לימון2(חוֹרֶף)קליפה לימון מגורד דקקליפה לימון מגורד דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב-חמאה דל-שומןחלב-חמאה דל-שומן7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלח, מרוכךחמאה ללא מלח, מרוכך