עוגת הפאונד של סבתא
עוגת הפאונד של סבתא היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. אם יש לך אבקת סוכר, מלח, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 22%. מתכונים דומים: עוגת גזר של סבתא, עוגת השוקולד של סבתא, ו ויג'ילנט עוגת הפודינג המיושנת של סבתא.
הוראות
מקציפים חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף 3 כוסות סוכר מגורען, פועם במהירות בינונית עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת רק עד שהצהוב נעלם.
מערבבים יחד קמח ומלח; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. הכה בוניל רק עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה למחבת שמנונית וקמח 12 כוסות.
אופים ב 325 במשך 1 שעה ו 15 דקות עד 1 שעה ו 20 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל במשך 10 עד 15 דקות.
הסר מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. עוגת אבק באופן שווה עם אבקת סוכר.