עוגת הפאונד של סבתא השנייה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת הפאונד של סבתא אני, עוגת הלימון של סבתא, ו עוגת השוקולד של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 3-8x4 מחבתות כיכר אינץ', ואז בשורה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם. הכה את הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי. לאחר הסרת אותם מהתנור, מיד לשחרר את הקצוות עוגה עם סכין. לאפשר מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן המחבתות. הפשיטו את נייר הקלף והתקררו לחלוטין על מדפי תיל.