קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות3
ציון בריאות21
מגזין

עוגת הפאונד של סבתא השנייה

עוגת הפאונד של סבתא השנייה
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך חמאה, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת הפאונד של סבתא אני, עוגת הלימון של סבתא, ו עוגת השוקולד של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז 3-8x4 מחבתות כיכר אינץ', ואז בשורה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מחבת כיכרמחבת כיכר
תנורתנור
2
בקערה גדולה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. הכה בביצים אחד בכל פעם. הכה את הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות כיכר מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
4
אופים בתנור שחומם מראש במשך 70 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי. לאחר הסרת אותם מהתנור, מיד לשחרר את הקצוות עוגה עם סכין. לאפשר מגניב מחבתות במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר מן המחבתות. הפשיטו את נייר הקלף והתקררו לחלוטין על מדפי תיל.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
סכיןסכין