עוגת הפירורים של דודה ליליאן
עוגת הפירורים של דודה ליליאן עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 274 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצים, חמאה, שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת פירורי שקדים פטל סופר פירור, מטבל הגבינה של ליליאן, ובגידה, ו פירוגי תפוחי האדמה והגבינה של ליליאן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל תוספת. לנצח ב
שלב את הקמח, הסודה לשתיה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב.
מורחים חצי לתוך 9-ב משומן. תבנית אפייה מרובעת.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים חצי מעל הבלילה. מורחים בזהירות את הבלילה שנותרה מעל; מפזרים את הציפוי שנותר. בעדינות מערבולת ציפוי דרך הבלילה עם סכין.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 15 דקות על רשת.