עוגת הצימוקים של סבתא מג
צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 210 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם מאפה, עמילן תירס, צימוקים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא בלתי אפשרי. נסו עוגיות צימוקים שיבולת שועל של סבתא, פאי צימוקים שמנת חמוצה של סבתא, ו קאפקייקס צימוקים רום עם קרם חמאת צימוקים רום עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר שלבו סוכר, עמילן תירס ומלח. מערבבים מים וסירופ תירס עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים צימוקים. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים 2 דקות או מסמיכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה מיץ לימון וחמאה (המילוי יהיה דק).
קו 9-ב. עוגת צלחת עם תחתון מאפה; לקצץ אפילו עם קצה של צלחת.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש הפשטידה; מניחים מעל המילוי. לקצץ, חותם וחליל קצוות.
אופים בחום של 425 זוגות במשך 10 דקות. מנמיכים את האש ל-375 ניתנים לזיהוי; אופים 30 דקות יותר או עד שהקרום מזהיב. מצננים על רשת.