קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת הקרם האיטלקית של בילי עם אוכמניות

עוגת הקרם האיטלקית של בילי עם אוכמניות
עוגת הקרם האיטלקית של בילי עם אוכמניות היא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 12 מנות. מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לקינוח הזה יש 830 קלוריות, 8 גרם חלבון ו-35 גרם שומן למנה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-55 דקות. מתכון זה אהוב על 1143 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לך קוקוס, חמאה, מיכלים אוכמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 41%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוגת הקרם האיטלקית של בילי עם אוכמניות, עוגת הקרם האיטלקית של בילי ו-PW Wednesday's: העוגה האיטלקית של בילי.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
לעוגה: מחממים תנור ל-350 מעלות. משמנים ומקמחים שתי תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מקציפים את החלבונים לקצף יציב. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
בקערה גדולה מקציפים יחד את החמאה, השמן והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מערבבים פנימה את החלמונים, הווניל והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
6
בקערה נפרדת מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה. מוסיפים לסירוגין את החמאה והחומרים היבשים לחומרים הרטובים.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מערבבים רק עד לאיחוד, ואז מקפלים פנימה את החלבונים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
יוצקים באופן שווה לתבניות המוכנות ואופים עד שקיסם יוצא נקי, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר במשך 15 דקות. לאחר מכן הופכים את העוגות על מדפי קירור ומניחים להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
לציפוי: מערבבים בקערה בינונית את גבינת השמנת, החמאה, הווניל ואבקת הסוכר. מקציפים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. מערבבים פנימה את הפקאנים והקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
1
חותכים כל עוגה לשניים לאורכה כך שתישארו עם 4 שכבות.
2
מורחים את השכבה הראשונה בציפוי ומעלים אוכמניות. חוזרים על שכבות העוגה, הציפוי והאוכמניות עד לקבלת 4 שכבות עוגה. מסדרים עוד אוכמניות סביב קצה כל שכבה למבנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-Torres Sangre de Toro Cava עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
טורס סנגרה דה טורו קאווה
טורס סנגרה דה טורו קאווה
צהוב בהיר עם פרלאג' עדין ומתמשך. אִינטֶנסִיבִי. ניחוחות פרחוניים ופירות טריים בהרמוניה מושלמת עם תווים של הדרים ואניס. בועות שמנת, מענגות ורעננות.