עוגת הקרמל של בובי
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לך חמאה, קמח עצמי עולה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל, ו הגולש של בובי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז וקמח שלושה מחבתות עוגה 9 אינץ'.
באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת עד רכות.
מוסיפים סוכר מגורען וממשיכים קרם היטב במשך 6 עד 8 דקות.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת.
מוסיפים קמח וחלב לסירוגין לתערובת מוקצפת, מתחילים ומסתיימים בקמח.
מוסיפים וניל וממשיכים להכות עד רק מעורבב. מחלקים הבלילה שווה בין מחבתות מוכנות. הבלילה ברמה בכל מחבת על ידי החזקת מחבת 3 או 4 אינץ ' מעל הדלפק להפיל אותו שטוח על הדלפק. לעשות את זה כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר ולהבטיח לך עוגה ברמה יותר.
אופים במשך 25 דקות או עד חום זהוב.
בעוד העוגה אפייה, בסיר, לשלב חמאה, סוכר חום, וחלב. מבשלים ומערבבים מעל חום בינוני במשך 3 עד 5 דקות.
הסר שכבות עוגה מהתנור ולאפשר עוגה להישאר במחבתות כפי שאתה מכין לערום ולמלא.
הסר שכבה ראשונה הפוך על צלחת עוגה. פירס שכבת עוגה עם קיסם על פני השטח כולו.
מורחים 1/3 של תערובת מילוי על שכבת העוגה. למעלה עם שכבה שנייה, חזור על התהליך. למעלה עם השכבה האחרונה ולחזור על התהליך שוב.
ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני ומערבבים בסוכר חום ושמנת. מביאים לרתיחה, ומעבירים לקערת ערבוב.
מוסיף סוכר ווניל של ממתקים. הכה עם מערבל חשמלי כף יד עד שהוא מגיע עקביות מתפשטת. בשלב זה ייתכן שיהיה צורך להוסיף כף של שמנת כבדה, או יותר, אם ציפוי מקבל עבה מדי. רק הקפד להוסיף שמנת היא כמויות קטנות כי אתה תמיד יכול "להוסיף", אבל אתה לא יכול לקחת. עוגת פרוסט ומפזרים העליון עם אגוזים קצוצים, אם תרצה בכך.