עוגת הר הגעש של פאולה
מנה אחת מכילה 604 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 34 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם אבקת קקאו, חמאה, x, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-17 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת הר געש, עוגת יום הולדת הר געש, ו עוגת הר געש עם שוקולד וחמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים מרכיבים יחד עם מיקסר חשמלי. להפריש עד מוכן לשימוש.
מחממים תנור ל 350 מעלות F. גריז 13 על ידי 9 על ידי מחבת עוגה 2 אינץ'.
שורה תחתונה של מחבת משומנת עם פתיתי קוקוס.
מפזרים אגוזי פקאן על גבי קוקוס. תניח בצד.
בצע הוראות על גב הקופסה כדי להכין עוגה. מקציפים במשך כ 2 דקות, באמצעות מיקסר חשמלי. מקפלים בממתקים בגודל ביס.
יוצקים לתוך מחבת עוגה. באופן שווה שטח dollops של תערובת שמנת על גבי העוגה. כשהעוגה תבשל, השמנת תשקע לתחתית. זה יהיה" הר הגעש " של טעם.
מניחים בתנור במשך 40 עד 45 דקות. בעוד העוגה עדיין חם להפיץ את הזיגוג באופן שווה על העוגה.
בסיר קטן, להמס חמאה על אש בינונית-נמוכה.
לטאטא אבקת קקאו ולהוסיף חלב עד שאתה מקבל עקביות דקה. אם זיגוג עבה מדי, להוסיף עוד חלב. תוך הבאת תערובת חמאה וחלב לרתיחה, לטאטא תמצית סוכר ושקדים של ממתקים. זיגוג צריך להיות דק.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לפני השימוש.