עוגת הריבס של אמא
פודינג הריבס של אמא הוא טורט צמחוני ומספק כ 15 מנות. מנה אחת מכילה 316 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 123 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. אם יש לך שיבולת שועל בישול, חמאה, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-45 דקות. . נסו עוגת פודינג תות, Blackberry Custard Torte, ו טבעת הפודינג של סבתא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים 2 כוסות קמח, שיבולת שועל, סוכר חום, קיצור ירקות, ו 1/2 כפית מלח בקערת ערבוב גדולה עד החומרים מתפוררים. שמור 3/4 כוס של תערובת הקרום בקערה ולחץ שנותר תערובת הקרום לתחתית מחבת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים ריבס באופן שווה על הקרום.
לטאטא ביצים, סוכר לבן, 1/2 כוס קמח, 1 קמצוץ של מלח בקערה עד חלקה; לשפוך את תערובת הביצה על ריבס. פזר את תערובת שיבולת השועל השמורה מעל. אבק את הטורט בקלילות עם קינמון ולהפיץ חתיכות חמאה קטנות באופן שווה על החלק העליון.
אופים בתנור שחומם מראש עד סכין מוכנס לתוך מרכז הטורט יוצא נקי, על 1 שעה. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.