עוגת השוקולד הגרמנית של Gramercy Tavern
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת השוקולד הגרמנית של Gramercy. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 549 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו האש הצולבת של Gramercy Tavern, Gramercy Tavern ' s Goodfellow, ו הגולה של Gramercy Tavern (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°, עם מתלה בעמדה האמצעית.
תכיני את הציפוי. בקערה בינונית, לטאטא את החלמונים עד חלקה. בסיר בינוני, להביא את הסוכר וחלב קוקוס לרתיחה על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. לאט לטאטא על כוס של תערובת חלב חם לתוך החלמונים כדי לרכך אותם, ואז לשפוך את התוכן של הקערה בחזרה לתוך הסיר ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד שהתערובת מתעבה מספיק כדי להחזיק קו נמשך עם אצבע במורד גב הכף, על 10 דקות. (היזהר לא לתת לתערובת לרתוח. מערבבים בחמאה, קוקוס קלוי ופקאנים, ואז שופכים את הזיגוג לתבנית אפייה רדודה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד ונותנים לציפוי להתקרר עד שהוא מתפשט.
בינתיים, תכין את העוגה. חמאה שלושה 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות ואבק עם אבקת קקאו. בקערה גדולה, לטאטא יחד את אבקת הקקאו, סוכר, קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה בינונית, לטאטא יחד את הביצה, חלב, שמן, וניל, וחמאה מומסת.
מוסיפים את החומרים הרטובים למרכיבים היבשים ומקציפים עד לשילוב טוב וחלק.
יוצקים את הבלילה (אשר יהיה דק למדי) לתוך המחבתות מוכן.
אופים עד השכבות באביב בחזרה כאשר נגע קלות, על 12 דקות.
בואו להתקרר לחלוטין בסירים.
Unmold שכבות העוגה. שימי שכבה אחת על צלחת הגשה ותמרחי שליש מהציפוי מלמעלה. מכסים בשכבה אחרת, מורחים בשליש נוסף של הציפוי, ולאחר מכן לחזור על התהליך עוד פעם אחת. העוגה תשמור עד 3 ימים.