עוגת השוקולד הגרמנית של אמא
המתכון של אמא עוגת שוקולד גרמנית יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו-48 דקות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 470 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך סוכר, סודה לשתייה, מקשטים: חצאי פקאן טבולים שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בואו הביתה לאמא עוגת שוקולד, עוגת שוקולד גרמנית, ו עוגת שוקולד גרמנית (מתכונים דומים).
הוראות
קלות גריז 3 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות; תחתית קו עם נייר קלף, ונייר גריז קל.
חטיפי שוקולד למיקרוגל ומים 1/2 כוס בקערת מיקרוגל בטוחה גבוהה במשך 1 עד 1 1/2 דקות או עד שוקולד נמס וחלק, תוך ערבוב פעם באמצע.
מערבבים קמח והבא 2 מרכיבים בקערה בינונית.
מקציפים חמאה וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתערובת שוקולד ווניל.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס; בעדינות לקפל לתוך הבלילה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של שכבות עוגה כדי לשחרר מן הצדדים של מחבתות. מגניב מחבתות על מדפי תיל 15 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; להשליך נייר קלף. מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
מורחים ציפוי קוקוס-פקאן בין השכבות ועל גבי וצדדים של עוגה.
בר השוקולד המתוק של בייקר הגרמני.