עוגת השוקולד הטובה ביותר של הורטנסיה
עוגת השוקולד הטובה ביותר של הורטנסיה לוקחת בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 599 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו חמאה, חמאה, סוכר קונדיטורים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קילו שוקולד עם גלידת תות ורוטב שוקולד מריר, עוגת שוקולד צ'יפס עם רוטב ליקר שוקולד-קפה, ו שוקולד שוקולד צ'יפס שמנת חמוצה קילו עוגה.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מברישים תבנית צרור בגודל 10 אינץ ' בחמאה ללא מלח בטמפרטורת החדר (אך עדיין יציבה).
יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת, מסובב את הסוכר במחבת כך הארובה ואת הצדדים מכוסים היטב. הופכים את התבנית כדי להסיר עודפי סוכר ומניחים בצד.
מנפים יחד את הקמח, הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד עם משוט, קרם את החמאה במהירות בינונית.
מוסיפים את הסוכר ומקציפים עד שהתערובת בהירה ואוורירית. מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי. מקציפים במהירות בינונית, מוסיפים את הביצים, אחת אחת, ומקציפים רק עד שהן מתערבבות היטב.
מקציפים במהירות נמוכה, מוסיפים שליש מתערובת הקמח ושליש מהחלב. עשו זאת פעמיים נוספות עם שאר החומרים היבשים וחלב החמאה, מגרדים את הקערה בעזרת מרית גומי בין לבין. לבסוף מקציפים את הבלילה במהירות בינונית למשך 30 שניות, עד שהיא חלקה.
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים את העוגה במשך 50 עד 60 דקות, עד שהחלק העליון מרגיש קפיצי וקיסם המוחדר באמצע יוצא נקי.
מצננים את העוגה בתבנית על רשת כ -20 דקות. ואז הפוך אותו אל הרשת כדי לסיים את הקירור.
לסיום, אבק את העוגה בקקאו או בסוכר של קונדיטורים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת פאונד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "