עוגת התפוחים של טאנט
פאי התפוחים של טאנט הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 140 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח זול. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת אפייה, סוכר חום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. . ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C.)
בקערה גדולה, לשלב קמח, 2 כפיות סוכר לבן, אבקת אפייה ומלח.
חותכים ב 1/4 כוס חמאה שומן עד תערובת דומה פירורים גס. מערבבים חלמון ביצה וחלב, מוסיפים לתערובת קמח ומערבבים עד שהתערובת יוצרת כדור. לטפוח על הקרקעית ועל 1 אינץ 'עד הצדדים של תבנית אפייה 8x12 אינץ'. מסדרים פלחי תפוח בשורות לאורך על גבי הבצק. כיסוי עם streusel.
כדי להפוך את streusel: בקערה בינונית, לשלב 1/2 כוס סוכר לבן, 1/4 כוס סוכר חום, קינמון ו 1/2 כף קמח.
חותכים בחמאה ומתמזגים לארוחה גסה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 60 דקות. מכסים בנייר כסף 25 הדקות האחרונות כדי למנוע מעל בראונינג.