עוגת התפוחים של מארי הלן
עוגת התפוחים של מארי הלן היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1209 אוהדים. אם יש לך קמח, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת התפוחים של מארי הלן, עוגת התפוחים של מארי הלן, ו עוגת שאטו דה ורסאי ורוז למארי אנטואנט.
הוראות
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בנדיבות מחבת 8 אינץ ' springform ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף ולשים את springform על זה.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה קטנה.
לקלף את התפוחים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הליבות.
חותכים את התפוחים לחתיכות 1 עד 2 אינץ'.
בקערה בינונית, לנצח את הביצים עם מקצף עד שהם קצף.
יוצקים את הסוכר ומקציפים במשך דקה בערך כדי להתמזג.
לטאטא במחצית הקמח וכאשר הוא משולב, להוסיף חצי חמאה מומסת, ואחריו שאר הקמח והחמאה הנותרת, ערבוב בעדינות אחרי כל תוספת, כך שיש לך חלקה, עבה למדי הבלילה. עבור למרית גומי וקפל את התפוחים, הופך את הפרי כך שהוא מצופה בבלילה. לגרד את התערובת למחבת ולתקוע אותו סביב קצת עם המרית כך שזה אפילוish.
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד העליון של העוגה הוא חום זהוב וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי; העוגה עשויה למשוך מן הצדדים של המחבת.
העברה למתקן קירור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בזהירות להפעיל סכין קהה סביב הקצוות של העוגה ולהסיר את הצדדים של מחבת springform. (פתח את springform לאט, ולפני שהוא נפתח באופן מלא, לוודא שאין שום תפוחים דבוקים אליו.) לאפשר את העוגה להתקרר עד שהוא רק מעט חם או בטמפרטורת החדר. אם אתה רוצה להסיר את העוגה מהחלק התחתון של מחבת springform, לחכות עד העוגה הוא כמעט מקורר, ולאחר מכן להפעיל מרית ארוכה בין העוגה והמחבת, לכסות את החלק העליון של העוגה עם פיסת נייר קלף או שעווה, ולהפוך אותו על מדף. בזהירות להסיר את החלק התחתון של המחבת ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה.
העוגה יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר, עם או בלי קצפת רכה, קרם כבד ממותק בקושי או כפית של גלידה. מארי הלן הגישה את העוגה שלה עם גלידת קינמון וזה היה שילוב נהדר.
העוגה תשמור על כ 2 ימים בטמפרטורת החדר, על פי בעלי, מקבל יותר מנחם עם כל יום שעובר. כמה זמן אתה שומר את העוגה, עדיף לא לכסות אותו-זה לח מדי. השאירו את העוגה על הצלחת שלה ופשוט לחצו על חתיכת ניילון נצמד או נייר שעווה כנגד המשטחים החתוכים.