קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת התפוחים של מארי הלן

עוגת התפוחים של מארי הלן
עוגת התפוחים של מארי הלן היא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1209 אוהדים. אם יש לך קמח, אבקת אפייה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת התפוחים של מארי הלן, עוגת התפוחים של מארי הלן, ו עוגת שאטו דה ורסאי ורוז למארי אנטואנט.

הוראות

1
מרכז מתלה בתנור ומחמם מראש את התנור ל 350 מעלות F. חמאה בנדיבות מחבת 8 אינץ ' springform ולשים אותו על תבנית אפייה מרופדת עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף ולשים את springform על זה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לקלף את התפוחים, לחתוך אותם לשניים ולהסיר את הליבות.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
4
חותכים את התפוחים לחתיכות 1 עד 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
5
בקערה בינונית, לנצח את הביצים עם מקצף עד שהם קצף.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את הסוכר ומקציפים במשך דקה בערך כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
להקציף ברום ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
לטאטא במחצית הקמח וכאשר הוא משולב, להוסיף חצי חמאה מומסת, ואחריו שאר הקמח והחמאה הנותרת, ערבוב בעדינות אחרי כל תוספת, כך שיש לך חלקה, עבה למדי הבלילה. עבור למרית גומי וקפל את התפוחים, הופך את הפרי כך שהוא מצופה בבלילה. לגרד את התערובת למחבת ולתקוע אותו סביב קצת עם המרית כך שזה אפילוish.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
החלק את המחבת לתוך התנור ואופים במשך 50 עד 60 דקות, או עד העליון של העוגה הוא חום זהוב וסכין מוכנס עמוק לתוך המרכז יוצא נקי; העוגה עשויה למשוך מן הצדדים של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
העברה למתקן קירור ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
11
בזהירות להפעיל סכין קהה סביב הקצוות של העוגה ולהסיר את הצדדים של מחבת springform. (פתח את springform לאט, ולפני שהוא נפתח באופן מלא, לוודא שאין שום תפוחים דבוקים אליו.) לאפשר את העוגה להתקרר עד שהוא רק מעט חם או בטמפרטורת החדר. אם אתה רוצה להסיר את העוגה מהחלק התחתון של מחבת springform, לחכות עד העוגה הוא כמעט מקורר, ולאחר מכן להפעיל מרית ארוכה בין העוגה והמחבת, לכסות את החלק העליון של העוגה עם פיסת נייר קלף או שעווה, ולהפוך אותו על מדף. בזהירות להסיר את החלק התחתון של המחבת ולהפוך את העוגה על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,לשימור,
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
הגשה
13
העוגה יכולה להיות מוגשת חמה או בטמפרטורת החדר, עם או בלי קצפת רכה, קרם כבד ממותק בקושי או כפית של גלידה. מארי הלן הגישה את העוגה שלה עם גלידת קינמון וזה היה שילוב נהדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
14
אחסון
15
העוגה תשמור על כ 2 ימים בטמפרטורת החדר, על פי בעלי, מקבל יותר מנחם עם כל יום שעובר. כמה זמן אתה שומר את העוגה, עדיף לא לכסות אותו-זה לח מדי. השאירו את העוגה על הצלחת שלה ופשוט לחצו על חתיכת ניילון נצמד או נייר שעווה כנגד המשטחים החתוכים.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'