עוגת וופל וניל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת וופל וניל. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך רוטב קרמל, חמאה, ופלים וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת וופל וניל, וופל וניל טירמיסו, ו וופל וניל פרלינים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F ושמן וקמח צינור או מחבת Bundt.
בקערה גדולה, לנצח את הביצים היטב.
מערבבים את הסוכר, וופלים וניל, קוקוס, פקאן וחלב לביצים.
יוצקים את התערובת לתוך הצינור או מחבת Bundt.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 1 שעה.
בואו לשבת במחבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להפוך על צלחת. אפשר להתקרר לחלוטין.
אם תרצה, מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה.
חותכים פרוסת עוגה 1 אינץ', חמאה שני הצדדים וטוסט בחמאה.
מוסיפים מנה של קצפת ומגישים עם פירות יער.
רסס ברוטב קרמל. חזור עם פרוסות העוגה שנותרו.