קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות24
ציון בריאות1
מגזין

עוגת זנגביל-דלעת קראמבל ברים

עוגת זנגביל-דלעת קראמבל ברים
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה calumet, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו ג'ינג'ר גראהם פירורים, חטיפי פשטידת דלעת עם פירורי פקאן, ו דלעת עוגת גבינה קראמבל ברים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מערבבים קמח, אבקת אפייה ו 1 כפית. תבלין עד שיתמזג. מקציפים חמאה, 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מולסה בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
הסר 1 בצק כוס; מקום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים שיבולת שועל; מערבבים עם אצבעות או מזלג עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. תניח בצד. לחץ על הבצק שנותר על תחתית המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מקציפים גבינת שמנת וסוכר שנותר בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים דלעת, וניל, מולסה נותרת ותבלינים; מערבבים היטב. תערובת ביצים; לשפוך מעל הקרום.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוציםצבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מפזרים תערובת פירור שמורה.
9
אופים 30 עד 35 דקות. או עד ציפוי הוא חום זהוב. מגניב לגמרי. להכניס למקרר 1 שעה. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים קינוח מן המחבת לפני חיתוך לתוך הסורגים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי