עוגת זנגביל-דלעת קראמבל ברים
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. מתאים ל-24 מנות. 80 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, אבקת אפייה calumet, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו ג'ינג'ר גראהם פירורים, חטיפי פשטידת דלעת עם פירורי פקאן, ו דלעת עוגת גבינה קראמבל ברים (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת קו 13x9 אינץ ' עם רדיד, עם קצוות של רדיד המשתרע על פני הצדדים.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ו 1 כפית. תבלין עד שיתמזג. מקציפים חמאה, 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מולסה בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב. בהדרגה להוסיף תערובת קמח, ערבוב גם לאחר כל תוספת.
הסר 1 בצק כוס; מקום בקערה בינונית.
מוסיפים שיבולת שועל; מערבבים עם אצבעות או מזלג עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. תניח בצד. לחץ על הבצק שנותר על תחתית המחבת מוכנה.
מקציפים גבינת שמנת וסוכר שנותר בקערה בינונית עם מיקסר עד מעורבב.
מוסיפים דלעת, וניל, מולסה נותרת ותבלינים; מערבבים היטב. תערובת ביצים; לשפוך מעל הקרום.
מפזרים תערובת פירור שמורה.
אופים 30 עד 35 דקות. או עד ציפוי הוא חום זהוב. מגניב לגמרי. להכניס למקרר 1 שעה. השתמש בנייר כסף ידיות כדי להרים קינוח מן המחבת לפני חיתוך לתוך הסורגים.