מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 416 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר מגורען, ציפורן טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל טרייה, נקטרינה טרייה-עוגת זנגביל, ו עוגת אגס וג'ינג'ר טרי.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה ואבק עם קמח, הקשה על עודף; להפריש. יש מרית מקציף וגומי על hand.In קערה בינונית, לטאטא יחד את קמח נמדד, קינמון, שיני, פלפל, ומלח כדי לשבור את כל גושים ואווריריות; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא את דבשה, שמן, וסוכר עד smooth.In סיר גדול, להביא את המים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
גריסי פנינה לבנים
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא את סודה לשתיה, ולאחר מכן לטאטא בתערובת דבשה עד בשילוב; להסיר מן החום. באמצעות מרית גומי, מערבבים את הג ' ינג ' ר לתוך תערובת דבשה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
4 כוסות קמח חיטה
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
3
לטאטא את החומרים יבשים, קצת בכל פעם, לתוך הבלילה עד רק בשילוב. באמצעות מרית גומי, מערבבים את הביצים עד רק בשילוב. שוב באמצעות מרית גומי, להעביר את הבלילה למחבת מוכן להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים בתנור עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מניחים על מדף להתקרר לפחות 30 דקות. הפעל סכין סביב היקף המחבת ולהסיר את העוגה מהמחבת. אם תבחר, אבק עם אבקת סוכר ומגישים עם קצפת.