עוגת זנגביל מיושנת אהובה
עוגת זנגביל מיושנת אהובה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 424 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם סודה לשתיה, סוכר, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: עוגת זנגביל מיושנת אהובה, עוגת זנגביל מיושנת, ו עוגת זנגביל מיושנת.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת מרובעת 9 אינץ'.
בקערה גדולה, שמנת יחד את הסוכר והחמאה. הכה את הביצה, ומערבבים את המולסה.
בקערה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, זנגביל, וציפורן. להתמזג לתוך התערובת מוקרם. מערבבים במים החמים.
אופים 1 שעה בתנור שחומם מראש, עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי. אפשר להתקרר במחבת לפני ההגשה.