עוגת זנגביל עם סטאוט
עוגת זנגביל עם סטאוט הוא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 506 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קינמון טחון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת זנגביל עם קרם חמאה סטאוט, עוגת זנגביל מובחרת של גינס, ו עוגיות זנגביל טבעוניות עם סטאוט גינס.
הוראות
תן סטאוט לעמוד במשך שעה שלמה בטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם, כדי לאפשר לו ללכת שטוח.
מחממים את התנור ל 177° (325°F אם אתה משתמש במחבת מתכת כהה יצוק) ולסדר מתלה באמצע. מעיל מחבת צינור 12 כוס או מחבת עוגת שמרים עם חמאה ולאחר מכן אבק עם קמח, הקשה על עודף; להפריש.
מניחים את הקמח, התבלינים, אבקת אפייה, סודה לשתייה, ומלח בקערה גדולה וקצף לשלב; להפריש.
מניחים את החמאה והסוכרים בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט. הכה במהירות בינונית עד אור ורך, מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, על 3 דקות. עם המיקסר עדיין על מהירות בינונית, להוסיף את הביצים חלמון ביצה להכות עד בשילוב, על 30 שניות.
מוסיפים את המולסה ומכים במהירות נמוכה עד רק בשילוב.במהירות נמוכה, להוסיף את תערובת הקמח בשלוש תוספות, לסירוגין עם סטאוט, וערבוב במשך 30 שניות על מהירות בינונית לאחר כל תוספת. לאחר התוספת האחרונה, לנצח על מהירות נמוכה עד רק באופן שווה incorporated, על 1 דקה. אל תגזים.לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עד המעיינות העליונים בחזרה כאשר נגע ובוחן עוגה מוכנס למרכז יוצא נקי, על 50 עד 60 דקות.
מניחים את העוגה במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך על המדף כדי לסיים קירור לחלוטין.
מעבירים למגש הגשה, אבק עם אבקת סוכר, ומגישים עם רוטב כתום קשה, אם תרצה בכך.