עוגת זנגביל עם ציפוי קרמל
אם ברצונך להוסיף עוד lacto אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, עוגת זנגביל עם ציפוי קרמל יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם זנגביל טחון, סוכר muscovado, סודה לשתייה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי, עוגת יוגורט קרמל עם ציפוי קרמל, ו עוגת קרמל עם ציפוי קרם חמאה קרמל.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
חמאה קו 23 ס " מ עגולה עוגת פח.
שים את החמאה, הסוכר, דוד וסירופ במחבת גדולה וחום בעדינות, ערבוב עד החמאה נמסה והתערובת חלקה.
הסר מהחום וקריר במשך 10 דקות.
מערבבים את הביצים והחלב, ואז לנפות את הקמח, זנגביל ו bicarbonate של סודה.
מערבבים היטב, ואז לשפוך לתוך פח מוכן.
אופים במשך 50 דקות-1 שעות עד העוגה היא המשרד למגע וקפיצים בחזרה כאשר לחוץ במרכז. מגניב בפח במשך 15 דקות, ואז להתברר, לקלף את הנייר מגניב על מתלה חוט.
מניחים את המרכיבים בציפוי במחבת קטנה על חום בינוני ומערבבים עד שהחמאה נמסה והתערובת חלקה. להגדיל את החום ומרתיחים קשה עבור 3-4 דקות, ערבוב מדי פעם; בשלב זה הציפוי צריך להיראות כמו רפרפת נוזלית.
יוצקים לתוך קערה ולהשאיר להתקרר במשך 30 דקות. הכה עם מקציף חשמלי עד עבה ומורחב.
מורחים על העוגה מקורר לקשט עם זנגביל גבישי.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
העוגה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "