עוגת חבושים והל Streusel
עוגת חבושים והל Streusel יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך מלח, שעועית וניל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. מתכונים דומים: חבושים שלוקים בסירופ הל, חבושים אפויים בדבש עם יוגורט הל מתובל, ו הל עוגת קפה Streusel.
הוראות
הפוך את המילוי: בסיר בגודל בינוני, לשלב את חבושים, סוכר, מים, זרעי שעועית וניל תרמיל, ואת ההתלהבות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים על נמוך במשך 45 דקות עד 1 שעה, בעדינות ערבוב, עד הפרי מתחיל לקחת על גוון ורוד. כבה את החום ולאפשר לפרי להתקרר לטמפרטורת החדר במיצים שלו. לטעום את המילוי למתיקות (חבושים ישתנו כך הסוכר חייב להיות מותאם בהתאם) ולהוסיף סוכר לפי הטעם.
מערבבים חמאה וסוכר חום יחד ביד.
מוסיף את הקמח, הל, ומלח. מערבבים עד בשילוב, ואז להירגע לפחות 1 שעה לפני השימוש.
עיוור לאפות את הקרום: מחממים את התנור ל 218°. קו קרום מקורר, בצורת נייר רדיד או נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה למטרה זו) ומניחים ישירות לתוך התנור שחומם מראש.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת המשטחים ולהחזיר את העוגה למדף התחתון של התנור ואופים עד לתחתית הוא חום זהוב בהיר.
הסר את העוגה מהתנור ולהפחית את החום ל 350 ° F.
הפוך את העוגה: למלא את הקרום עם המילוי ולמקם אותו בתנור 177° במרכז המדף התחתון.
אופים במשך 15 דקות, ואז למעלה עם מתפורר, ציפוי קר.
מניחים את העוגה בחזרה בתנור ואופים במשך 30 דקות נוספות, עד המילוי מתחיל בועה ואת הציפוי הוא חום זהוב. אם אתה מודאג הקרום נראה כהה מדי, מניחים חתיכת נייר רופף על האזורים הכהים כדי להגן מפני החום של התנור. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.