קושימומחה
מוכן ב8 שעות
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חבושים והל Streusel

עוגת חבושים והל Streusel
עוגת חבושים והל Streusel יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לך מלח, שעועית וניל, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. מתכונים דומים: חבושים שלוקים בסירופ הל, חבושים אפויים בדבש עם יוגורט הל מתובל, ו הל עוגת קפה Streusel.

הוראות

1
הפוך את המילוי: בסיר בגודל בינוני, לשלב את חבושים, סוכר, מים, זרעי שעועית וניל תרמיל, ואת ההתלהבות. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על אש נמוכה. מבשלים על נמוך במשך 45 דקות עד 1 שעה, בעדינות ערבוב, עד הפרי מתחיל לקחת על גוון ורוד. כבה את החום ולאפשר לפרי להתקרר לטמפרטורת החדר במיצים שלו. לטעום את המילוי למתיקות (חבושים ישתנו כך הסוכר חייב להיות מותאם בהתאם) ולהוסיף סוכר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות1 1/3 פאונד חבושים - מקולפים, מגורעים, וחתוכים לפרוסות
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
1
מערבבים חמאה וסוכר חום יחד ביד.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
2
מוסיף את הקמח, הל, ומלח. מערבבים עד בשילוב, ואז להירגע לפחות 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
עיוור לאפות את הקרום: מחממים את התנור ל 218°. קו קרום מקורר, בצורת נייר רדיד או נייר קלף ולמלא עם משקולות עוגה (אני מחדש להשתמש שעועית יבשה למטרה זו) ומניחים ישירות לתוך התנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להסיר את המשקולות ואת המשטחים ולהחזיר את העוגה למדף התחתון של התנור ואופים עד לתחתית הוא חום זהוב בהיר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר את העוגה מהתנור ולהפחית את החום ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הפוך את העוגה: למלא את הקרום עם המילוי ולמקם אותו בתנור 177° במרכז המדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים במשך 15 דקות, ואז למעלה עם מתפורר, ציפוי קר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את העוגה בחזרה בתנור ואופים במשך 30 דקות נוספות, עד המילוי מתחיל בועה ואת הציפוי הוא חום זהוב. אם אתה מודאג הקרום נראה כהה מדי, מניחים חתיכת נייר רופף על האזורים הכהים כדי להגן מפני החום של התנור. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות