עוגת חביצת הביצה של סבתא
פשטידת הביצים של סבתא היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם יש לך vanillan לחלץ, סוכר, חלב צרוב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פודינג ביצים פורטוגזי, עוגת פודינג קוקוס, ו עוגת חביצת הביצה של סבתא.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מערבבים יחד ביצים, סוכר, מלח ווניל. מערבבים היטב. תערובת בחלב צרוב. לקבלת צבע צהוב יותר, להוסיף כמה טיפות צבע מאכל צהוב.
מחבת פאי קו עם מאפה, מברשת בתוך התחתון הצדדים של הקליפה עם ביצה לבן כדי לעזור למנוע קרום רטוב.
יוצקים תערובת פודינג לתוך piecrust.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, או עד סכין מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב על המדף.