עוגת חג בטטה
עוגת תפוחי אדמה מתוקים החג עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 578 קלוריות. אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, אננס במיץ, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת חג בטטה, תבשיל בטטה גורמה ואפייה לחג, ו פינוק לחג: כריכי גלידה בטטה וג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF. תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות עגולות, 9x1 1/2 אינץ', עם התקצרות; קמח קל.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, סוכר מגורען, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מוסיפים בטטה, שמן, 1 כפית וניל, ביצים ואננס עם מיץ. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 2 דקות. מערבבים באוכמניות.
אופים 25 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי. מגניב 5 דקות; להסיר מחבתות מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח את כל מרכיבי ציפוי גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד חלקה. ממלאים שכבות וכפור בצד העליון של עוגה.
מקשטים קצה עם חמוציות מיובשות נוספות אם תרצה. חנות מכוסה במקרר.