עוגת חג המולד
אם יש לכם ביצים, סודה לשתיה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. . וזה טוב. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים דובדבנים, קליפת הדר, צימוקים, דומדמניות, תמרים ושקדים. מערבבים ברנדי; בואו לעמוד 2 שעות, או לילה. Dredge ספוג פירות עם קמח 1/2 כוס.
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). משמנים תבנית עוגת פירות בגודל 8x8x3 אינץ', עם נייר קלף וגריז שוב. בקערה קטנה, לערבב יחד 2 כוסות קמח, סודה לשתיה, ציפורן, allspice, קינמון, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, קרם חמאה עד אור. בהדרגה להתמזג סוכר חום וביצים.
מערבבים יחד דבשה ומיץ תפוחים. הכה לתוך תערובת חמאה לסירוגין עם תערובת קמח, מה שהופך 4 יבש 3 תוספות נוזליות. מקפלים פנימה פרי מקופל. להפוך את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 עד 3 1/2 שעות, או עד קיסם מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי.
הסר מהמחבת, ולהרים את הנייר. עוגה מגניבה לחלוטין, ואז לעטוף באופן רופף בנייר שעווה. לאחסן במיכל אטום.