קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות89
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת חג המולד

עוגת חג המולד
עוגת חג המולד יכולה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %82 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 136 גרם חלבון 448 גרם של שומן, וסך הכל 12397 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור חג המולד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם גרידת לימון, מיץ לימון, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת פירות חג המולד ללא ביצים, איך להכין עוגת פירות חג המולד, עוגת חיטה ללא ביצים טוטי פרוטי-עוגת חיטה מלאה טבעונית - עוגת חג המולד s, ו עוגת חג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר את ההתלהבות מן התפוז ולימון עם מקלף ירקות ומיץ insides.In סיר, לשים את היין האדום, ברנדי, שיני, מקל קינמון, גרידת תפוזים & מיץ, לימון גרידת & מיץ, טריקל שחור ואת סוכר גלגלית.מביאים את התערובת לרתיחה ומערבבים אותה כדי להמיס את הסוכר. להנמיך את החום ומבשלים אותו עד הנוזל מופחת על ידי . ואז להסיר אותו מהחום ולהשאיר אותו להחדיר במשך 1 שעה.לאחר השעה, יוצקים את הנוזל דרך מסננת דקה לתוך מחבת אחרת (משליך את המוצקים במסננת), מוסיפים את הפירות היבשים, דובדבנים קרחונים וקליפה מעורבת לנוזל ומחזירים אותו לרתיחה. מרתיחים אותו במשך 1 דקה, ואז לכבות את החום ולתת לו מערבבים טוב.השאירו את התערובת להתקרר, יוצקים אותו לקערה, מכסים אותו בחתיכה של נצמד-סרט / פלסטיק-לעטוף ולהשאיר אותו בלילה במקום קריר, אבל לא במקרר. (עושה את זה עוזר פירות לספוג את הנוזל אשר שומר על העוגה לח מאוד תוך לא עושה את התערובת רטובה מדי.) למחרת, מחממים את התנור ל 170c ומניחים מגש אפייה על המדף האמצעי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
טריקל שחורטריקל שחור
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
פירות יבשיםפירות יבשים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לגזור 2 דיסקים של נייר greaseproof באותו גודל כמו החלק הפנימי של פח העוגה שלך (אשר צריך להיות על 22 ס "מ קוטר) ו 1 מלבן ארוך של נייר greaseproof כי הוא 6 ס" מ רחב יותר מאשר הגובה של פח עוגה מעט יותר מאשר היקף של הפח.מקפלים מעל עומק של 3cm של אחד הקצוות הארוכים של המלבן של נייר greaseproof ולעשות 3cm אלכסוני חותך לתוכו לאורך כל הדרך.משמנים את החלק הפנימי של פח העוגה שלך עם חמאה או שמן צמחי ולשים באחד הדיסקים של נייר greapsproof. ואז לשמן את החלק העליון של הדיסק ולשים את השומן הארוךמלבן נייר חסין סביב החלק הפנימי של הפח עם דשי לחתוך שוכב על החלק התחתון של הפח. משמנים את החלק הפנימי של מלבן הנייר הגון ומכניסים את הדיסק האחרון לתוך הפח, דוחקים את" הרגליים " של מלבן הנייר הגמיש הזקוף. לבסוף, משמנים את החלק העליון של דיסק נייר הגון. (המטרה העיקרית כאן, כפי שאולי ניחשתם, היא שאנחנו לא רוצים שהעוגה תיצמד לקופסה.) לעטוף פיסת עיתון לח סביב החלק החיצוני של הפח ולאבטח אותו עם חוט (זה מגן על החלק החיצוני של העוגה מפני שריפת במהלך זמן הבישול הארוך שלה).
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
שים את החמאה הרכה וסוכר חום לקערת ערבוב גדולה.עם מקצף חשמלי, לערבב אותם יחד עד שהם הפכו אור בצבע.עם הקצף עדיין פועל, להוסיף את הביצים מכות בזרם יציב לתערובת חמאה וסוכר. ואז מסננים את הקמח, מלח ותבלינים לתוך הקערה, מקפלים את כל זה יחד ולאחר מכן מוסיפים את השקדים הקרקע.מקפלים את השקדים הקרקע ולאחר מכן לשפוך בתערובת פירות יבשים שישב לילה ומערבבים אותם. (זה בדרך כלל בשלב זה כי אתה מבין את הקערה אתה כבר משתמש הוא הרבה, הרבה יותר מדי קטן עבור העבודה, למרות שזה להיות הקערה הגדולה ביותר בבעלותך. זה תמיד יקרה. אל תדאג, זה נורמלי.)
מרכיבים שתצטרך
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
כָּתֵףכָּתֵף
פירות יבשיםפירות יבשים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
יוצקים את תערובת העוגה לתוך הפח מוכן בחוזקה להקיש על משטח עבודה כדי להסיר כל בועות אוויר בבסיס הפח.מכניסים אותו לתנור ואופים אותו במשך 2 עד 3 שעות. בדיקה כדי לראות אם העוגה מבושלת על ידי דבק סכין דק באמצע העוגה. אם הסכין יוצא נקי העוגה מבושלת, אם לא הסכין ייצא עם תערובת עוגה גלם על זה. אם העוגה זקוקה לבישול נוסף, אבל החלק העליון נראה כהה מדי, פשוט לשים חתיכת נייר אלומיניום על הצד העליון, מבריק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מוציאים את העוגה מהתנור ומשאירים אותה בקופסת השימורים לנוח ומתקררים. לאחר מכן, לכסות את החלק העליון עם חתיכת נייר אלומיניום או הבסיס של אחר, פח עוגה בגודל דומה, ולהשאיר את העוגה במקום חשוך קריר להתבגר במשך 2 שבועות. אם החלק העליון של העוגה יש כיפה, לשים משקל על זה כדי לשטח את החלק העליון של העוגה.לאחר שבוע 1, להשתמש שיפוד לתקוע את העוגה מלאה חורים מרווחים על 3 ס "מ זה מזה, ואז לשפוך 150 מ" ל של ברנדי באופן שווה על העוגה. המשך להאכיל את העוגה בברנדי כל שבוע במשך שלושה שבועות.הפוך את זיגוג משמש על ידי הצבת ריבת משמש, מים ומיץ לימון לתוך מחבת קטנה ולהביא אותו לרתיחה ערבוב כל הזמן. ואז לשפוך את זה לתוך קערה דרך מסננת כדי להסיר כל גושים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת משמשריבת משמש
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את העוגה מהפח, לקלף את גדולנייר חסין ולהגדיר את העוגה על קרש חיתוך.צבע את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שכבה אפילו של זיגוג משמש.אבק משטח העבודה עם סוכר הדובדבן (כמו שהיית עושה עם קמח אם היית מגלגל את הבצק מאפה) ולגלגל את המרציפן עם סיכה מתגלגלת לעובי של כ 5 מ " מ.בזהירות לגלגל את המרציפן סביב הפינים מתגלגלים לעטוף אותו על העוגה המזוגגת, ואז להחליק את הצדדים לקצץ את העודף. צבע את המרציפן עם שאריות גלידת משמש.לפני שאתה מגלגל את הדובדבן פונדנט לוודא משטח העבודה הוא ללא רבב כי פונדנט הלבן יראה כל גרגר של לכלוך זה מרים אשר יהרוס את התוצאה הסופית. אבק העליון עבודה עם יותר סוכר הדובדבן ללוש את הזיגוג פונדנט במשך כ 5 דקות עד שהוא רך (זה מונע את הזיגוג מפיצוח או פיצול כאשר הוא התגלגל החוצה).
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
בצק מאפהבצק מאפה
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
מרציפןמרציפן
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ספקספק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
7
מניחים את העוגה מזוגגת על דוכן עוגה, לוח עוגה דקורטיבי או צלחת (צלחת יפה).
8
מרדדים את הדובדבן לעובי של כ 5 מ " מ, ולאחר מכן בזהירות להפשיל את הדובדבן סביב המערוך ולכסות אותו על העוגה מזוגגת החלקה במורד החלק העליון והצדדים. לקצץ את הדובדבן עודף עוזב צעד לאחר מכן, באמצעות האחורי של מזלג או ידית סכו " ם בדוגמת, חריצים לחץ לתוך הצעד, (זה תוצאות עיצוב יפה סביב העוגה). לקשור סרט סביב המותניים שלה (אתה יכול לחלופין לקשט את החלק העליון בכל דרך שאתה אוהב להשתמש הדובדבן העודף).
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
9
לשרת.

מרכיבים

100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ריבת משמשריבת משמש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טריקל שחורטריקל שחור3× 150 מ × 150 מ " ל ברנדי להאכיל את העוגה1001 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סוכר חום רךסוכר חום רך200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.דובדבנים קרחוניםדובדבנים קרחונים1stick3cm קינמון (או ½ כפית קינמון טחון)3cm קינמון (או ½ כפית קינמון טחון)750דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פירות יבשים מעורביםפירות יבשים מעורבים4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שקדים טחוניםשקדים טחונים1אוראו ממולאים כפוליםקינמון טחוןקינמון טחון500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.על זיגוג פונדנטעל זיגוג פונדנט12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים401 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון (1 לימון)מיץ לימון (1 לימון)1גרידת לימוןגרידת לימון500דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אודות מרציפןאודות מרציפן100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קליפה מעורבתקליפה מעורבת2חתיכות טופי הית' ברתבלינים מעורביםתבלינים מעורבים1601 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ תפוזים (1 כתום)מיץ תפוזים (1 כתום)1כתום גרידהכתום גרידה1501 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה1צביטהלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום225דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גלגלית סוכרגלגלית סוכר200דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה רכה ללא מלחחמאה רכה ללא מלח23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)