עוגת חזיר וכרישה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, כרישה, שמנת כבדה / הקצפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה טארט, כרישה טארט, ו כרישה ועוגת סלק אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים את בצק העוגה החוצה, להתאים אותו לתוך מחבת טארט לקצץ את הקצוות.
מחממים את השמן במחבת מעל בינוני.
מוסיפים את הבשר ואת הטחון עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב קל, על 7-10 דקות ולהניח בצד.
ממיסים את החמאה באותו מחבת על חום בינוני.
הוסף את כרישה ו saute עד מכרז, על 7-10 דקות.
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה ולהסיר מן החום.
מערבבים את הביצה, שמנת וחרדל.
מערבבים את החזיר, כרישה, תערובת הביצה ו 1 כוס הגבינה ויוצקים אותו לתוך קליפת הטארט.
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.1
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שהגבינה נמסה פגז העוגה הוא חום זהוב בהיר, כ -20 דקות.