קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

עוגת חזיר וכרישה

עוגת חזיר וכרישה
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חמאה, כרישה, שמנת כבדה / הקצפה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה טארט, כרישה טארט, ו כרישה ועוגת סלק אדומה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מגלגלים את בצק העוגה החוצה, להתאים אותו לתוך מחבת טארט לקצץ את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מחממים את השמן במחבת מעל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבשר ואת הטחון עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב קל, על 7-10 דקות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
4
ממיסים את החמאה באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הוסף את כרישה ו saute עד מכרז, על 7-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה ולהסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מערבבים את הביצה, שמנת וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מערבבים את החזיר, כרישה, תערובת הביצה ו 1 כוס הגבינה ויוצקים אותו לתוך קליפת הטארט.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
9
מפזרים את הגבינה הנותרת על גבי.1
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
10
אופים בתנור 177° שחומם מראש עד שהגבינה נמסה פגז העוגה הוא חום זהוב בהיר, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה