והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 470 קלוריות. אם יש לך גבינת שמנת, אגוזי מלך, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת חטיף תפוח, עוגת חטיף פאי תפוחים, ו עוגת חטיף תפוח קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
אגוזים מורחים בשכבה אחת על תבנית אפייה; אופים עד קלוי, 5 עד 7 דקות, ערבוב באמצע. בקערה, מערבבים קמח, סודה לשתייה, קינמון, זנגביל ומלח.
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז יוצא נקי, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים על מתלה תיל ולתת לעוגה להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
7
הפוך ציפוי: בקערת ערבוב, באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, לנצח גבינת שמנת וחמאה. מקציפים במיץ לימון. להפחית את המהירות לנמוך, ולאחר מכן להוסיף סוכר של ממתקים בהדרגה. קפל התלהבות.