עוגת חטיף שוקולד-בננה
אם יש לכם רסק תפוחים, חמאה, בננה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 12%. עוגת חטיף בננה שוקולד, עוגת חטיף שוקולד-בננה, ו בריא בננה שוקולד חטיף עוגה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
Spoon applesauce על כמה שכבות של מגבות נייר חובה כבדה; להפיץ עד עובי 1/2 אינץ'. כיסוי עם מגבות נייר נוספות; בואו לעמוד 5 דקות. לגרד רסק תפוחים לתוך קערה באמצעות מרית גומי.
מערבבים סוכר וחמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך (כ 2 דקות).
להוסיף רסק תפוחים ובננה, מכות עד מעורבב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מקציפים את הקפה והוניל.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ושאר החומרים למעט אבקת סוכר, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת ביצים; מערבבים רק עד בשילוב. לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה 8 אינץ ' מרופד בנייר קלף, מתפשט באופן שווה.
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על המדף.
מפזרים אבקת סוכר, אם תרצה.