עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג
עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג-שלוקים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לכם קרם fraîche, מלח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת חלב-חמאה עם אגסים של ריזלינג, ריזלינג אגסים עלומים עם קרם הל, ו אגסים ריזלינג מתוקים.
הוראות
חמאה מחבת עוגה 9 אינץ 'ו בשורה אותו עם סיבוב 9 אינץ' של נייר קלף. חמאה נייר קלף.
בקערה, לנפות יחד את קמח העוגה, אבקת אפייה ומלח. בקערה גדולה, באמצעות מערבל כף יד, להכות את החמאה עם שני הסוכרים במהירות בינונית גבוהה עד אור ורך.
מוסיפים את החלמונים, אחד בכל פעם, מכים היטב בין תוספות. לנצח את גרידת לימון תמצית וניל. במהירות נמוכה, לסירוגין לנצח את תערובת הקמח ואת חלב החמאה עד כמעט מעורבב. עם מרית גומי, לסיים לקפל את התערובת יחד רק עד חלקה. לגרד את הבלילה לתוך המחבת מוכן ואופים במשך כ 35 דקות, עד בודק עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
מעבירים את העוגה למתלה כדי להתקרר לחלוטין.
פיל וחצי את האגסים. עם כפית, לגרוף את הליבות ולהשליך. בסיר גדול, לשלב את ריזלינג, מים, סוכר, שעועית וניל וזרעים, גרידה כתומה וכוכב תרמילי אניס. מביאים לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את חצאי האגס ומבשלים על חום מתון, הופכים פעם אחת, עד למכרז, על 5 דקות.
להעביר את האגסים לצלחת גדולה. השליכו את הכוכב אניס, שעועית וניל וגרידת תפוזים. מרתיחים את הנוזל הלא חוקי ריזלינג על חום גבוה עד מופחת 1 כוס וסירופ, על 15 דקות. כאשר האגסים התקררו, לחתוך אותם לאורכו 1/3 אינץ ' עבה.
בקערה קטנה, לשלב את frache crme, תמצית וניל, זרעי וניל וסוכר' ממתקים.
Unmold העוגה על צלחת לקלף את הנייר.
חותכים את העוגה לתוך 10 טריזים ולהעביר צלחות.
מניחים חצי אגס פרוס לצד כל פרוסת עוגה. כף כמה סירופ ריזלינג על העוגה, העליון עם כמה קרם וניל ומגישים.