עוגת חמאה אוכמניות
עוגת חמאה אוכמניות Bundt יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 10 מנות . מנה אחת מכילה 681 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם תמצית vanillan, אוכמניות, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת Bundt אוכמניות-Buttermilk, עוגת חמאה אוכמניות, ו עוגת אוכמניות - לימון חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה:מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה לא מקל 12 כוס מחבת.
לטאטא 3 כוסות קמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית.
מקציפים 2 מקלות חמאה, סוכר מגורען ושמן צמחי בקערה עם מיקסר במהירות בינונית גבוהה עד רכות, לפחות 5 דקות, מגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך; לנצח את הביצים אחד בכל פעם, ואז להכות את הוניל.
מוסיפים כשליש מתערובת הקמח ומחצית חלב החמאה; מכים עד שכמעט התאגדו.
הוסף עוד שליש מתערובת הקמח ואת חלב החמאה הנותר. לנצח, גירוד למטה הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד רק בשילוב.
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרת ומכים 30 שניות. לסיים לשלב את הקמח ביד כדי למנוע overmixing.
לזרוק את האוכמניות עם הנותרים 2 כפות קמח בקערה קטנה. כפית שליש מהבלילה באופן שווה לתוך המחבת מוכנה.
מפזרים במחצית האוכמניות, ולאחר מכן העליון עם עוד שליש הבלילה. לפזר את האוכמניות שנותרו על גבי לכסות עם שאר הבלילה; להחליק את החלק העליון.
אופים עד שהעוגה הוא חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה, 10 דקות.
להעביר מתלה ולתת מגניב 30 דקות במחבת. הפעל סכין חדה קטנה סביב קצה המחבת כדי לשחרר את העוגה, ולאחר מכן הפוך על המתלה כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא את הסוכר, החמאה ו -4 כפות חלב בקערה; אם הזיגוג עבה מדי, לטאטא עד 1 יותר חלב כף, קצת בכל פעם.
יוצקים את הזיגוג על העוגה, נותן לו לטפטף את הצדדים.
מגישים עם תותים ומיצים שלהם.