עוגת חמאה ברטון מצופה סוכר
עוגת חמאה ברטון מצופה סוכר יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 182 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה באיכות הטובה ביותר, שמרים, תותיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת חמאה ברטון, עוגת ברטון תפוחים, ו עוגת כוסמת ברטון עם Fleur De Sel (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, ממיסים את השמרים במים החמים. כאשר מומס, לערבב 1/2 כוס הקמח עם האצבעות שלך, משפשף אותם יחד כדי לשבור את כל גושים. מכסים במגבת עמומה בקושי ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ -30 דקות. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את הנותרים 1 3/4 כוסות קמח ומלח.
מוסיפים את תערובת השמרים ומערבבים יחד עם קצות האצבעות. בהדרגה מפזרים את המים פושרים, ערבוב עם האצבעות שלך כדי להפוך את הבצק גמיש. אם כל המים מעורבבים והבצק עדיין נראה יבש, מוסיפים כף נוספת של מים. ללוש עד חלקה, על 4 דקות. להחזיר את הבצק לקערה הגדולה, לכסות במגבת לחה, ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה. הפוך את הבצק על משטח עבודה משוריין ואבק את החלק העליון בקמח.
רול לתוך מלבן בערך באותו גודל כמו גיליון נייר (8 1/2 על ידי 11 אינץ'). סובב את המלבן כך שהוא אנכי לגוף שלך. נקדו את 2/3 התחתון של הבצק עם חתיכות חמאה ומפזרים סוכר. עבודה כאילו אתה מתקפל מכתב, וקיפול העליון למטה הראשון, לקפל את הבצק בשלישים.
מרדדים את הבצק המקופל לתוך מלבן, 8 1/2 על ידי 11 אינץ'. מקפלים ב 3 שוב באותו אופן, לכסות עם מגבת לחה, ולתת לנוח 15 דקות.
להתגלגל לתוך מלבן שוב, לקפל 3, לכסות עם מגבת לחה, ולתת לנוח 15 דקות. בפעם האחרונה, להתגלגל לתוך מלבן, לקפל 3, לכסות עם מגבת לחה, ולתת לנוח 15 דקות. מחממים התנור ל 400 מעלות F. חמאה וקמח מחבת עוגה 9 אינץ'.
מגלגלים את הבצק לעיגול בקוטר של כ-9 אינץ'.
העבר למחבת מוכנה. באמצעות סכין חדה או סכין גילוח, לעשות דפוס צלב הצוהר על פני החלק העליון של העוגה (כמו לוח טיק טק הבוהן).
אופים במשך 20 דקות, צחצוח העליון כל 5 דקות עם חמאה מומסת כי נוטף מן העוגה.
מפזרים את הסוכר של המאפים וממשיכים לאפות (לא להשרות) עד חום זהוב על החלק העליון אבל עדיין לח בפנים, כ -10 דקות יותר.
בואו להתקרר על מתלה עד הקרום הוא קרמל ופריך מעט. לשטוף תותים במים קרים, לאפשר פירות יער לנקז.
שלב את ביצה לבן ומים ותערובת קצף עם מקצף. לטבול את התותים בקצף ולאחר מכן לטבול סוכר superfine. לסדר את התותים חלבית במרכז העוגה.
לשרת בטמפרטורת החדר או מעט חם, לחתוך טריזים.
מטבחי רשת מזון מציעים זהירות בצריכת ביצים גולמיות ומבושלות קלות בשל הסיכון הקל של סלמונלה או מחלות אחרות שמקורן במזון. כדי להפחית סיכון זה, אנו ממליצים לך להשתמש רק טרי, בקירור כראוי, נקי, כיתה א או aa ביצים עם פגזים שלמים, ולהימנע ממגע בין החלמונים או לבנים ואת הקליפה.