קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת חמאה ברי קלה

עוגת חמאה ברי קלה
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלוס 1/8 כפית מלח, אבקת אפייה, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פירות יער הפוכה קלה, עוגת מחבת ברי קלה, ו שלוש עוגת חמאה ברי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם חמאה וקמח, להקיש את הקמח העודף, ולהניח את המחבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב קמח נמדד, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים חמאה נמדדת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על בינוני גבוה עד אור בצבע ורך, על 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים סוכר וממשיכים להכות על בינוני גבוה עד לבן בצבע ואת המרקם של חול רטוב, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים חצי מתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים רק עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף חלב ולהמשיך לערבב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
7
להוסיף את שאר תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated, על 2 דקות יותר.לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
8
אופים עד שעוגה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים מסקרפונה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים שמנת, סוכר ותמצית שקדים, מגבירים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד שהמרכיבים משולבים ויוצרים פסגות מוצקות, כ -15 שניות יותר. מכסה ומקרר עד מוכן use.To להרכיב: פרוסת עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן. לחלק את המילוי באופן שווה בין הצד לחתוך ואת החלק העליון של העוגה. מחלקים פירות יער באופן שווה על המילוי. לערום עוגות אחד על השני ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים