עוגת חמאה ברי קלה
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 342 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלוס 1/8 כפית מלח, אבקת אפייה, גבינת מסקרפונה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוגת פירות יער הפוכה קלה, עוגת מחבת ברי קלה, ו שלוש עוגת חמאה ברי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' עם חמאה וקמח, להקיש את הקמח העודף, ולהניח את המחבת בצד.
שלב קמח נמדד, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית לטאטא עד בשילוב שווה; להפריש.
מניחים חמאה נמדדת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט והכה על בינוני גבוה עד אור בצבע ורך, על 3 עד 5 דקות.
מוסיפים סוכר וממשיכים להכות על בינוני גבוה עד לבן בצבע ואת המרקם של חול רטוב, על 3 דקות יותר.
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם, ומאפשרים לכל אחד לשלב באופן מלא לפני הוספת הבא. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר על נמוך, מוסיפים חצי מתערובת הקמח.
מערבבים רק עד incorporated, ולאחר מכן להוסיף חלב ולהמשיך לערבב עד חלקה.
להוסיף את שאר תערובת הקמח, ערבוב רק עד incorporated, על 2 דקות יותר.לגרד את הבלילה לתוך מחבת עוגה מוכנה.
אופים עד שעוגה מוכנסת למרכז יוצאת נקייה, כ -40 דקות.
מניחים מסקרפונה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף שוט על מהירות בינונית עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים שמנת, סוכר ותמצית שקדים, מגבירים את המהירות לגובה בינוני, ומצליפים עד שהמרכיבים משולבים ויוצרים פסגות מוצקות, כ -15 שניות יותר. מכסה ומקרר עד מוכן use.To להרכיב: פרוסת עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן. לחלק את המילוי באופן שווה בין הצד לחתוך ואת החלק העליון של העוגה. מחלקים פירות יער באופן שווה על המילוי. לערום עוגות אחד על השני ולהגיש.